sobota 17. listopadu 2012

Dělání, dělání...

Ani nevím, jestli už jsem vám ukazovala "svůj" koutek v ložnici...nebudu se z něj těšit dlouho, plánuje se rušení šatny (místo ní se bude dělat kotelna), koupě velké skříně do ložnice a tudíž se do naší prťavé ložnice už tenhle můj "truc-podnik" nevleze...bude se vymýšlet nové místo jako má "zašívárna"...
 Nicméně zatím tu stále je a vládne tu pořádný nepořádek:-D. Takhle to vypadá, když někdo (já:-D) nevydrží u jedné věci a namyslí si tucet různých projektů najednou...
 Pamatujete, jak jsem u okna "obkreslovala"? To byly tyhle večerníčkovské postavičky...

 Dále tvořím domečkovou stavebnici...tady nachystané čtverečky...
 Ušila jsem první ponožkovou opičku, pro Fífu pod stromeček, následovat musí druhá, protože Lukášek ji taky nutně potřebuje:-D
 A tady už další krok při tvorbě domečkové stavebnice...
 až bude komplet, určitě se s ní pochlubím v samostatném článku:-)
No a musím přiznat, že začínám mít pocit, že do vánoc vše, co jsem si namyslela, nemůžu stihnout a asi nestihnu...už jsem pár věcí přehodnotila stylem, že to a ono dostane Lukáš až k narozeninám, Fífa k svátku,...:-D. Ale něco snad ještě spáchám...takže to je pro dnešek vše a já zas mažuuu:-). Mějte krásný zbytek dne a pohodovou neděli:-)

11 komentářů:

  1. Peťulko, krásně tvoříš. Jsme na tom docela stejně. Já také musím mít rozpracováno víc věcí najednou a přecházet od jedné k druhé. Jinak bych to nebyla já. A teď zrovna mám tvořivý nepořádek na stolku v obývacím pokoji - v takové té pracovní půlce.
    Krásný večer a těším se na tvé další tvoření ... Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peťo, moc Tě obdivuju, co všechno vyrábíš!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Petí, už začínáš chytat amok, jako jsem ho měla já. :-) A ty jsi mi psala, ať se na běsnění vyprdnu a užívám si toho, co stíhám. Takže ti to samé přeji já. :-)
    Nicméně, tvoje trucovnička - pracovnička je nádherná, hned bych takovou brala. :-) Opička je šíleně moc kouzelná a strašně moc se ti povedla - já šila pejsky z ponožek, ale opičku si neumím představit, jak na ní. :-)
    A domečková stavebnice mě nadchla už ve stádiu 2D - čtverečky jsou krásné. Ale ve formě 3D je fantastická!!!!! :-) Teda já mám takovou radost, že je tu další človíček, který na Vánoce dárky vyrábí. :-) <3
    A to jsem šíleně zvědavá, copak s těmi večerníčkovými postavičkami zamýšlíš. :-) Ani se nedivím, že nestíháš, když toho máš tolik. Tak se měj nááádherně a tvořivě. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se moc líbí ty látkové kostky. To budou mít kluci radost! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Petruško krásná "zašívárna"já na tohle mám jen kuchyň:-)A máš rozdělané hezké projekty!

    OdpovědětVymazat
  6. Fukčarinka - Petro hlavně, že si vše odůvodníš a vymyslíš náhradní termín předámí dárků. Taky si někdy říkám, co se vleče neuteče.

    OdpovědětVymazat
  7. Já tě stále obdivuji, jak jsi kreativní a není pro tebe problém, něco nového, originálního vymyslet. Měla bych jít k tobě do učení. Potřebovala bych to.

    OdpovědětVymazat
  8. Petruš!!!!
    Tak ta domečková stavebnice nemá chybu.
    Je to moc prima originální nápad na dárek!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti, ta domečková stavebnice je super! Kostky jsou bezva a tyhle jsou ještě lepší. I ta opička se mi moc líbí. Pro Tvůj koutek musíte najít nějaké místo, tvoření se Ti moooc daří. :o)
    Prima den,
    J.=)

    OdpovědětVymazat
  10. Peťko, také jsem taková kramářka- bordelářka, která si rozdělá milion věcí najednou, z čehož pak vznikne pořádný binec.. :-)
    Už vidím, jak jsi taky pěkně využila ty krásné plecháčky s krajkou z Ikea, na tužky je to taky skvělý nápad :-)
    Moc se mi líbí ta stavebnice a jsem zvědavá, co v znikne z těch věčerníčkových postav, už se těším! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, pracovní kout, ve kterém je vzorný pořádek mi je trochu podezřelý :o) V pracovním koutě se prostě pracuje a očekává se provozní nepořádek...
    Ty kostičky jsou úžasné!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat