úterý 20. listopadu 2012

Lednicový šotek:-)

Fífa je jedlík...ale převážně toho, co by takový prtě moc nemělo:-D. Kdepak na něj s kojeneckou či miminkovskou stravou...on raději pořádný řízek - zejména, když se mu podaří si ho vlastnoručně "ulovit" v lednici:-)

 No a aby se neřeklo, tak si dá i něco zdravýho...
 Okurka je kluků jednoznačně nejoblíbenější zelenina:-)

10 komentářů:

  1. :-D Stejný jako u nás :-) Minule jsem načapala Lálu, jak si lije kečup do pusy. Naneštěstí máme pod lednici mrazák, takže nejčastěji máme po kuchyni mraženou zeleninu a zmrzlinu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Fífa je skřítek k zulíbání. Já bych mu ten řízek odpustila. Mám řízky taky moc ráda a těžko bych se udržela najít ho v lednici.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak je ale samostatný! Ani se o něj nemusíš starat!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Peti stačí když navaříš a malý misršéf si to najde,přeci nebude čekat až mu dáš cosi na talíř - on si pěkně najde dobrůtku,taky bych ti švihla ten řízek.je to šikulka.hezký zbytek týdne.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Petruš!!!
    Filípek je šikula,už se zvládne obsloužit sám.
    A vidím,že řízek je jeho oblíbené jídlo

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti, no Filípek je sluníčko a přeci se nebude zatěžovat stravou pro mimina,když řízek je to pravé a ještě se sám obslouží.
    Mějte se krásně!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peťo, moc se mi líbí, jak si Filípek dokáže najít "něco na zub"

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Petí!!
    Chichi!! U nás řádí ponožkový šotek - pořád se nám ztrácí jedna ponožka z páru! No a u vás řádí lednicový šotek!!! :-D Ale ten váš šoteček je několikanásobně krásnější, roztomilejší a úžasnější. :-) Teda to je tak úžasná fotka, jak si ukořistil řízek a jak se zakousl do okurky. :-DDDD
    Hele, ale naše holky mají také nejraději salátovou okurku a pak ještě cherry rajčátka. :-)
    Krásný den Petí. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Paráda, skoro to vypadá, že jsou všechny děti z jednoho těsta :D. My jsme si pořídili ještě před narozením lednici s mrazákem dole, takže nahoře mu to otvírat nešlo. Teď už tam dosáhne, ale má rozum a řekne si :)).

    OdpovědětVymazat
  10. Filípek je kouzelný. :-) Když má hlad nebo chuť, tak si něco najde. Líbí se mi jak krámuje v lednici, ale uklízet bych to po něm nechtěla. :D Je k zulíbání. Lukášek byl také takový?

    OdpovědětVymazat