sobota 1. prosince 2012

Prosincový kalendář...

Dnes jen nový - už úplně poslední letošní - list z našeho nástěnného kalendáře...Je to neuvěřitelné, ale fakt už je tu zas prosinec, advent a vánoce na dohled:-). A na kalendáři naši dva malí vánoční skřítkové:-)



No a za měsíc si tu začneme otvírat kalendář nový, tentokrát pro rok 2013...Ale to už předbíhám, mezitím nás čeká ještě spousta krásných a zajímavých zážitků:-). Mějte krásný první adventní víkend!

4 komentáře:

  1. Ahoj Peťo, to je až neuvěřitelné, jak to letí... když vidím, jak ty Tvoji skřítkové za ten rok povyrostli :) Peťo, užijte si pěkný adventní víkend!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petí!
    Kalendář je nádherný! Fotky kluků jsou senzační! Líbí se mi, jak je Lukášek vysmátý. :-) A Filípek v čapce je naprosto kouzelný. :-)
    No a celkově dozdobený kalendář je nádherný! :-)
    Máš naprostou pravdu, uteklo to strašně rychle. A zase budeme o rok starší. Ale také předbíhám - nyní se těším z každičkého dne. :-) A pak bude 23.12. začnou pohádky - já jsem strašně pohádková! :-D A pak tu bude 24.12.!!!!!! :-D A to jsem zapomněla ještě na Mikuláše!!!! :-D A zítra se u nás na náměstí rozsvěcí stromeček, program tam je od čtyř hodin, stromek se má rozsvítit v 18.00! No uznej, a pak aby se člověk netěšil z každičkého prosincového dne. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Péťo
    Přeji vám všem hezký adventní víkend a mnoho hezkých chvil u tvoření.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, na dětech je vidět, jak čas běží. Kluci jsou v kalendáři nádherní. Adventní čas a vánoční svátky je nejkrásnější období roku. Samozřejmě hlavně nejvíc pro děti. :-))
    Přeji pohodovou 1.adventní neděli.

    OdpovědětVymazat