úterý 18. prosince 2012

Stromeček u kluků v pokojíčku:-)

Ahoj všichni! Jako každoročně jsme ani letos nevydrželi se stromečky čekat dlouho a tak už se z nich doma těšíme z nazdobených...dnes vám ukáži ten od kluků z pokojíčku...M. dovezl v sobotu krásný smrček čerstvě uříznutý v lese (původně chtěl jít i s Lukáškem, možná doufal v setkání s divočákem a ono kouzelné každoroční televizní "Ne,ne, já nemusím, já už ho vidím":-D, ale vzhledem k hustému a vytrvalému dešti vyrazil sám)...tak jej dal do stojanu, totéž udělal s jedličkou, co měla přijít do obýváku a pak udělal první velkou chybu - ukázal nám stromečky...a bylo jasno, kašleme na naplánovaný "velký" sobotní úklid, jde se zdobit:-D. Takže se plní to, co jsem tvrdila - nepořádek doma zamaskujeme výzdobou a bude víc času na drobnosti, které dělají dny příjemnějšími:-)
Stromeček mají kluci na vyvýšeném místě - z jednoho prostého důvodu a tím je samozřejmě Fífa-kramář:-D
 Tady už Lukášek s tátovou dopomocí usadil na stromku vrcholovou ozdobu a jdeme zdobit pomocí řetězů...Teda vlastně ještě musíme pod stromečkem naaranžovat ten "dětský" betlém a z druhé strany pak nechybí polínkový mikuláš a spol...
 Fífa se samozřejmě musí ochomejtat kolem všeho:-D


 A hotovo...jen ta fotka je na nic, světlo blbý, s bleskem to nešlo vůbec...no tak taková jako-umělecká no:-D

8 komentářů:

  1. Jééé, ten je kouzelný! :) Kluci taky mají svůj stromeček v pokojíčku, ale chystáme se na něj až zítra. Akorát máme oba stromky umělé, protože nám v bytě díky té hrozné vlhkosti všechno zelené plesniví...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peťo, to je kouzelný......moc se mi líbí, jak Lukášek zodpovědně zdobí!!! Krásně si stromečku užijte!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Petí!
    Tak úplně prvně moooooooooooc děkujiiiiiiii!!!!!! Dnes dorazilo a udělalo táááááááááááákovouhle radost!!!!!! Já si dáreček schovám pod stromeček. :-)

    Jůůů, kluci mají krásný stromeček. :-) Líbí se mi na první fotce Filípek, jak tam vykukuje a také se snaží nějakou ozdůbku dát pod stromeček. :-D A přijde mi Lukášek, že mu tam domlouvá. :-)
    Stromeček je nádherně nazdobený. Tyto papírové řetězy, když jsme byly malé děti, také měli na stromečku. :-)
    A jak se Filípek snaží dostat na židli za bráškou! :-D
    Krásně nazdobený a jak jste rozsvítili žárovičky, naprostá nádhera. :-)

    Jen by mne zajímalo, kdyby nakonec nepršelo a Lukášek jel s Tatínkem pro stromeček a tam se ten (neochočený) divočák objevil, co by dělali?? :-)

    Mějte se nádherně Petí a už se moc moc těším na ten druhý nazdobený stromek. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, kluci mají krásný stromek ... my budeme zdobit o víkendu velký v obýváku. V pokojíku mají kluci jen takový maličký na parapetu, velký by se už nevešel.
    Hezký večer ... Věra

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný,barevný stromeček a ten betlém pod nim je úžasný.Peti,tvoříš s Lukáškem nádherné věci,jste šikulky ,brzo vám bude pomáhat i Fífa.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně si ho kluci vyzdobili, jsou šikulínci:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  7. Kluci mají krásně nazdobený stromeček. Líbí se mi na první fotce Fífa, jak nakukuje. Asi stojí na špičkách, protože na stolek sotva vidí. :-D

    OdpovědětVymazat