pátek 21. prosince 2012

I letos u nás byl vánoční skřítek:-)

Ahoj všichni!
Přeji krásný další adventní den, vánoce už jsou doslova na spadnutí viďte...Uteklo to letos nějak strašně rychle a už za pár dnů rozbalíme dárečky...Kluci si letos sepsali dopisy...teda Lukášek se postaral o oba...sobě do dopisu nalepil obrázky z katalogu hraček, co by si přál...Fífovi pak do jeho přání velkoryse namaloval kostky, protože si s nimi Fífa doma zrovna hrál:-). Dopisy jsme pak nalepili na kartonové srdce, doprostřed jsme přidali sušenku, aby se skřítek mohl posilnit:-) a tady už je dopis připraven...
A tady už položen na okenním parapetu...
 Lukášek šel spinkat,
 tak maminka může začít blbnout:-). Stačí mouka, sítko na rozsypání a holá noha...Jak málo stačí k tomu, aby se ráno rozzářila dětská očka magií okamžiku a kouzlem vánoc:-)


 Skřítek si to vyrazil od krbu k oknu pro dopis a pak stejnou cestou zpět:-)
 Fífu to taky velmi zaujalo, opravdu to zažil vlastně poprvé, protože loni to ještě šlo zcela mimo něj:-)
 Jal se ale objev zkoumat přímo...nejprve ručkou, cože to bílý vlastně je...pak se nebál se do toho i pořádně obout:-)
 A hurá...mouka bude všude:-)
 Původní stopová stezka se díky Fífovi rozšířila do různých místností:-)


7 komentářů:

  1. Tak to sis Péťo s tou moukou pěkně zavařila, hned po ránu jsi musela vzít smeták a hadr do ruky! Ale kluci, hlavně Lukášek, měli určitě oči navrch hlavy, jak si ten skřítek hezky pro dopis přišel. Dobře, že máte ten krb, jinak by snad musel rovnou oknem. :-)) Vánoce jsou úplně nejhezčí, když jsou v rodine malé děti. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petí!
    No to je nádherné! Šíleně se mi líbí už tvoření přáníček a jak to máš všechno promyšlené. Moc dobře si pamatuji už loňské Vánoce - skřítka, který zanechával stopy. :-) Nádhera! Já bych chtěla být malou holčičkou a probudit se dnes u vás! No to by mi srdce dělalo jedno salto za druhým - naprostým štěstím. :-)

    Chichichi - Filípek má recht, co si pořádně neprozkoumáš, o tom nic nevíš. :-DDDDDD

    Krásný den vám v Pucíkově přeji. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty me Peti neprestavas mile prekvapovat,jak uzasne zijes pro deti,jina by si predstavila ten bordel,ktery se jeste roznese do celeho domu,ale pro tebe jsou podstatne jiskrici ocka tvych deti v ocekavani,jsi dokonala mama,doufam,ze ti budu v tomhle alespon trochu podobna,jsi pro me vzor,jak travit cas s detmi a uzit si je.Dekuji a tesim se priste.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peťo, to je úžasný!!!!! Moc klukům přěju, aby jim škřítek u Ježíška zařídil všechno, co si přáli :) :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péťo,ten skřítek u vás teda nechal "bordel",ale za ta rozzářená očka kluků to stojí,viď.Stejně ten úklid zbyde na tebe.Hezký předvánoční víkend.

    OdpovědětVymazat
  6. Peti,ať skřítek donese klučinům vše co si přejí a ty jsi mě rozesmála,potřebuji to teď jako sůl.Ale mě v té soli stopy nenechal,alespoň nemusím uklízet.Mějte všichni krásný předvánoční čas.

    OdpovědětVymazat
  7. A počkej jak bude koukat na rozzářený stromeček. Loni byl ještě moc malý, aby to vnímal, ale letos to už bude jiná.Moje děti, když byly tak malé jako Filípek tak se taky vrhly na stromeček. Hrozně je zajímaly blikající žárovičky a odlesky ve skleněných koulích. Dneska už je spíš zajímá co je pod stromečkem, než stromeček samotný.

    OdpovědětVymazat