neděle 9. prosince 2012

Konečně adventně od nás:-)

Krásnou druhou adventní neděli všem!
Konečně se dostávám k tomu, abych vám odtajnila naše letošní adventní věnce...
Máme dva. Ten první už malinko znáte...Na ten jsem použila jako součást už jednou představený věnec ze samotvrdnoucí hmoty i z téhož materiálu vyhotovené andělíčky...


Bohužel fotky nejsou kdovíjaké, počasí bylo vždy u focení takové šedé, ošklivé...takže světlo k ničemu...ale pro představu snad stačí:-)
A druhý adventní svícení...na to jsem použila jako podklad úžasný hvězdicový podnos/mísu, kterou jsem si koupila loni po vánocích ve výprodejích v Bellarose a je opravdu úúúžasný...
Takhle mu to sluší u nás...
 Čísla na svíčky jsem si koupila v obchůdku v Tišnově...byl to takový neplánovaný nákup, ale jsem za něj ráda:-)
 Z téhož obchůdku je i zinkový sob...




Jako hlavní materiál jsem letos použila mech, který jsem si donesla z podzimních výprav do přírody...doplněno samotvrdnoucí hmotou, pár skleněnými baněčkama a přírodninami - šišky borovicové a modřínové, skořápky ořechů a kartonovými hvězdami, drobnými kuličkami a drátěnými koulemi na věnci se samotvrdkou:-). Barevně jsem zůstala u ověřené bílé, ačkoli jsem letos zakoupila i červené svíčky...no na ty možná ještě dojde třeba na štědrovečerní tabuli...uvidíme:-)

11 komentářů:

  1. Petí, věnce máte nádherné! Ten ze samotvrdnoucí hmoty je dokonalý! Jak jsi ho ještě dozdobila, no já se klaním! A k tomu ty překrásní andílci. :-) Jsi šikulka. :-)
    A druhý je parádní! Líbí se mi jak jsi svíčky vsadila do hvězdy a strašně moc se mi líbí, čím vším jsi zdobila! Je to nádhera. A ještě musím vyzdvihnout poklonu sobu i číslicím. Krása! Já prostě věděla, že i letos to bude pokoukáníčko. :-)
    Tak krásnou dnešní druhou adventní neděli. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Patruško krásné svícínky máš a já ti přeji krásnou adventní neděli!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný věneček i hvězdice! Věneček je celý vyrobený od Tebe, to moc chválím. Líbí s mi barevné sladění, takové čisté. Moc hezké! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Petruš svícny se povedly,jsou moc krásné.I já přeji pohodovou adventní neděli plnou zázraků.Věra

    OdpovědětVymazat
  5. Petruško, jsou moc krásné! Oba dva!
    Mějte příjemnou neděli, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Petruš!!!!
    Věnce máš moc krásné!!!
    Moc se mi líbí jak jsi pěkně přidala mech a všechno parádně barevně sladila!!!!
    A taky jsem si přečetla,že už máš napečíno...tak to je výkon,já jsem ještě ani nezačala.
    Petruš,moc zdravím a do Pucíkova posílám přání krásného nedělního večera a dalších adventních dnů!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Peťo, já se opravdu kochám! Máš nádherné svícny, oba. Moc se mi líbí ta hvězdičková mísa, to byl opradu dobrý kup, stejně jako číslíčka. Já je také letos chtěla, ale nakonec nějak nesehnala.
    Užijete si krásný večer
    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Oba svícny jsou krásné. Ten první, tvarově tradičnější i když taky použitým materiálem zvláštní a ten druhý, ten už je opravdu originální. Měla jsi s použitím té mísy skvělý nápad. :-)

    OdpovědětVymazat

  9. No né Peťulko to je krása, já se nemohu vynadívat tolik krásy, moc se Ti adventní dekorace povedla , je to požitek se na to dívat.

    Šoborová ludmila
    J.K.Tyla 1412 75701 Valašské Meziříčí

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné svícny. Jak už jsem psala mockrát jsi šikulka. My máme svícen keranický. Každý rok ho mírně dozdobím a koupím pouze svíčky. Letos máme také bílé.

    OdpovědětVymazat
  11. Péťo, vánoční výzdobu máš moc pěknou. Věnec ze samotvrdnoucí hmoty, je prostě úžasný.
    Péťo, nejde mi otevřít tvůj e-mail, tak ti tu nechám svůj. Napiš mi na něj prosím,snad mi to pak půjde odeslat, já ti svojí adresu ráda pošlu. A když už mi budeš psát, můžeš do mejlíku přidat i svojí adresu. Moc ráda ti také pošlu přání k Vánocům.
    marieannastrakova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat