sobota 1. září 2012

Kalendář září

Zdravím všechny v první zářijový den!
Je to neuvěřitelné, prázdniny jsou nadobro pryč a máme tu první zářijový den...v pondělí vypukne naplno zas školní rok, pro nás s Lukáškem poslední školkový, příští rok nás bude (nejspíš) očekávat velký okamžik a první školní den (už teď se děsím, jak to ořvu:-)). Letos nás tedy žádná velká změna nečeká, školku už "známe", jen Lukáš si bude muset zvyknout, že už se octne v pozici předškoláka a tudíž místo, aby starší šikovné holčičky byly "k ruce" jemu, měl by maloškům pomáhat s oblékáním atd. naopak on:-).
No a já vám dnes opět přináším další list z našeho kalendáře - první podzimní stránka...
A opět se tu dojímám nad tou stránkou - nejen nad obrázkem Fífy jako úplného miminka (mmch i toho, že na fotce prostě jednoduše SPÍ :-)), ale i nad tou Lukáškovou, která je pořízená loni v září na chalupě při sběru švestek, který jsem absolvovala ca 2týdny před porodem, ještě s bříškem a úplně se mi to teď u té fotky vybavilo...jak můj děda měl strach, ať na švestky nejezdím, abych tam nezačala rodit, když už jedu, tak ať nechodím nahoru do sadu (je do velkého kopce), ať nezačnu rodit tam, když už tam vylezu, tak ať nesbírám,...:-D. Měl nejspíš pocit, že to tam na mě přijde a bude to taková rychlovka, že porodím, než M. sleze ze stromu, odkud shazoval švestky:-D. Jé, tak to jsem se rozkecala a zavzpomínala...no a teď už to tady všechno "lustruje" zvídavý Fík, za pár týdnů nás čeká sfoukávání první svíčky na dortu a z miminka bude batole se vším všudy:-). Letí to, viďte?
Tak si to září užijte dle svých nejlepších možností, snad nám dopřeje i pěkné počasí a bude to príííma:-)

5 komentářů:

  1. Petí, moc milý vzpomínky a já jen zírám, jak to hrozně letí. Vždyť se ten tvůj fešáček narodil před...řekla bych tak před dvěma měsíci :-D. Je možný, že už za chvíli oslaví rok?! Tak užívej každou minutu. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Fukčarinka - Páni září, to to letí.

    OdpovědětVymazat
  3. Peti,letos to opravdu uteklo tak nějak rychleji,lukášek bude ve školce pomáhat určitě je šikulka,Filípkovi bude za chvilku rok,no nesmírně to utíká.hezky jsi zavzpomínala,užívej si klučiny v každé minutce.pa Miluš

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Petí,
    opět nádherný kalendář a opět krásně jsi si pohrála s fotečkami. :-)
    Jojo, máš naprostou pravdu, šíleně rychle to letí! A víš, že si na ty švestky pamatuji? Jak jsi nám nafotila kolik jste jich nasbírali a jak jsi se těšila na domácí slivovičku. :-)
    Je to až nemožné, jak to uteklo, páni! Takže už bude Filípkovi rok! No není možná! A počkej Petí, až půjde Lukášek do školy! To teprv letí, sama to vidím u naší Týnky. Je to nedávno, co ležela přidušená, celá fialová v inkubátoru a zítra nastupuje do druhé třídy! Narodila se maličká a teď už měří 135cm!!!!
    Také doufám, že ten podzim bude krásný, miluji podzim. :-)
    Mějte se nádherně a vychutnávejte si poslední prázdninový den. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu to hrozně letí. Zdá se mi to jako včera, co se Filípek narodil a už bude slavit první narozeniny.
    List z kalendáře je moc pěkný.

    OdpovědětVymazat