sobota 8. září 2012

Hrátky doma...

 Ahoj všichni! Dnes pro změnu pár hracích fotek z domečku:-)
Takhle si Fík vlezl do krabice s Duplem:
 Pak zahlédl, že brácha se prohrabává krabicí s Playmobilem a Igráčkama a vyrazil hned za ním...


 Lukášek rozhodl: "A dost Fíku, tady být nesmíš, jsou tady malé součásti!"

 A stavíme kostky, pro změnu dřevěné...


 A tady Fí výjimečně chvíli spí, tak jsme vytáhli barvičky a dali se do tvoření...Výsledek vám dnes ukázat nemůžu, bude součástí dárku pro podzimní výměnu, takže je jasné, že tvoříme s podzimní tématikou:-). Nebojte, až přijde čas, tak vám výsledek samozřejmě ukážu:-)
A to je pro dnešek vše, první školní týden utekl jako voda a doufám, že užíváte zaslouženého víkendového odpočinku. Přeji vám krásný zbytek soboty a nádhernou neděli podle vašich představ;-)

4 komentáře:

  1. Ahoj Petí!
    Musím říci, že mě ten dnešní tvůj článek nabyl takovou energií, takovým tím krásnem, že se mi ani nechce od tebe odcházet. :-)
    Miluji tvé fotky a miluji celý tvůj domeček - je naprosto přesně podle mého gusta. :-) Líbí se mi, jak mají kluci nádherně rozvržené hračky, jak mají správné hračky. Naše holky skoro ani dřevěné kostky neznají, kdyby nespaly u nás, tak ani neví co to je. Vážně, Týnka se s nimi nesetkala ani ve školce.
    A musím se ti pochlubit, že naše Týnka už ve čtvrtek a v pátek donesla jedničku s hvězdičkou (tak už má dvě!!!!). A těším se na tvé výsledné tvoření do výměny. ;-) Já už mám hotovo, jen to odnést na poštu a mohu se vám pak hned pochlubit. ;-)
    Petí, měj se krásně. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pekne,je fajn mit starsiho sourozence,jak jsou dvojcatka stejne stari,tak se tak na padesat procent tahaji o hracky a na padesat si hraji,ale kdyz spolu nejsou,tak se temer vzdy po sobe zacnou shanet,takze je hezke,kdyz se tak maji rady.

    OdpovědětVymazat
  3. Peti,to je moc pěkný,jak umí Lukášek vysvětlit bráškovi,že jsou tam malé součástky,aby nějakou nespolkl.Lukáškovi je doufám již dobře.Mějte všichni krásnou neděli.Miluš

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou to správní bráchové.

    OdpovědětVymazat