středa 19. září 2012

Western Boskovice

Dnes tu mám minireportáž z westernového městečka v Boskovicích, kde jsme byli na výletě a líbilo se nám tu:-). Určitě k návštěvě doporučujeme, areál není tak rozsáhlý a "profláknutý" jako nedaleký Šiklův mlýn, ale atmosféra je tu moc příjemná. Nedílnou součástí westernu je zde také prohlídka Ztraceného světa, což byla naprosto dokonalá procházka pro našeho "dinosaurologa" Lukáška:-). Ale fotky z téhle procházky budou až v příštím článku:-). Ve westernovém městečku jsou během dne různé show, některé s placeným vstupem, jiné zdarma...my se víceméně náhodou připletli k dvoum představením, které byly zdarma, první bylo loupeživé představení, na jehož závěru se soutěžilo v hodu kloboukem (M. s Lukáškem se zúčastnili, nicméně nebyli úspěšní:-D), druhé pak bylo v indiánské vesnici, souboj o náčelnický post...tam se i aktivně zapojili děti - bubnovali na velký indiánský buben jakožto doprovod duelu:-)









3 komentáře:

  1. My jsme zatím byli jenom v Šiklově mlýně a bylo to tam parádní.Boskovice neznáme,ale docela nedávno tam byli naši známí a moc se jim tam líbilo

    OdpovědětVymazat
  2. Podle fotek soudím, že je to přímo dětský ráj a že si to hlavně Lukášek krásně užil.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Petí,
    tak koukám jak blázen, co tu máš nových článků. :-)
    Teda jo, westernové městečko je super. :-) Líbí se mi, že se zapojujete do soutěží a různých zdolávacích úkolů. :-)
    A koukám, jak se Lukášek lehce skamarádí s ostatními dětmi, to je super. :-)
    Fotky jsou to nádherné, třeba hned ta první, nebo Filípek nadšený - sedící na zemi. krása. :-) A kluci mají zase o zážitek více. :-)

    OdpovědětVymazat