čtvrtek 6. září 2012

Naše "smečka" na zahradě:-)

Dnes tu mám pár fotek ze zahrádky...představují naši smečku v plné kráse. 
Luciš se právě věnuje louskání oříšků...
 A tady už oba kluci zkoumají, co vlastně Bublina s Klapkou provádí...Ty dvě už se zkamarádily natolik, že Klapka normálně chodí Bublině užírat z misky a ta ji nechá:-)
 Luciš vylupuje oříšky...všechny vyloupané jsme "dobývali" dvakrát - poprvé ze skořápek a podruhé poté, co se přes misku přehnala Bublina honící Klapku a téměř plnou mističku nám vysypala:-)


 Klapka našla útočiště pod kočárkem, kde zjistila, že může pořádat výpady proti Bublině a ta se tam na ni nedostane:-)
 Kočička nám roste do krásy:-)

3 komentáře:

  1. Číča je fakt kočka :-)
    A prstíky jsou všechny v pořádku, po tom louskání?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočka dneska dospěla k tomu, že honila psa po zahradě:-D. Prstíky jsou všechny v pořádku, Lukáš je "pan Opatrný", takže úraz v tomhle smyslu nehrozí - on vylousknul pár oříšků a skončil:-D

      Vymazat
  2. Ahoj Petí!
    Tak prvně ti moc děkuji za odpověď ohledně Ibišku, hned ho přečtu švagrové, ať nedělá pořád machry, když nemá pravdu. :-)

    A teď k dnešnímu článku.
    Petíííííí, to je nááááááádheraaaaaa!!!! Jak Klapička roste, ta je tolik roztomilá, se tu úplně rozplývám. :-)
    A strašně moc se mi líbí fotka čtvrtá odspodu, kde se Klapka kouká na Bublinku a jakoby jí říkala:"Kyš kyš, nemůžeš na mě!!" :-DDD
    Bublinka je dokonalá, a je krásné, jak si na Klapku zvykla. Žasnu, když tu u tebe čtu, že Klapku nechá baštit i ze své misky! WOW! Překrásné fotky. A líbí se mi, jak Filípek natahuje ručičku na Bublinu. Je hold vidět, že kluky vedeš k lásce ke zvířátkům. :-)

    A Lukášek je úžasný, jak ti pomáhá s louskáním oříšků, to je proste gentleman. :-)
    Dost mě pobavilo, jak píšeš, že jste museli oříšky sbírat, když vám je Bublina vysypala při honěné za Klapkou! :-DDD U vás musí být úžasně veselo. :-)

    Já se prostě opět kochám a zároveň žasnu. :-) Klapka je naprostá kráska, Bublina je zlatíčko nádherné a tví kloučci jsou nádherní děti. :-)

    Měj krásný den Petí. :-)

    OdpovědětVymazat