neděle 2. září 2012

Stravovací provoz:-)

Ahoj všichni!
Přeji krásnou neděli a díky za vaši návštěvu u nás:-)
Dnes tu mám opět téma jídlo...
Tohle byl nedělní oběd minulý týden (tu "dospělou" variantu špízu jste viděli už ve čtvrtek:-)), Lukášek měl brambory bez petrželky a Fífa měl hokus-pokus jídlo na kousky (brambory, mrkev, kuřecí maso vařeno vše spolu v páře, ochuceno mletým kmínem a doplněné kouskem másla)
 Tady je ta Fífova varianta...byl to pokus, jak si poradí s kouskovým jídlem a "samoobsluhou", pořád je ještě úplně bez zoubků:-)
 Tady už kluci pěkně u stolu...
 A Fí se na to vrhá:-)

 Nejvíc mu chutnalo bezesporu maso, to mizelo jako první:-)


 Samostatné krmení Fífu velmi bavilo


 Celou dobu to samozřejmě nevypadalo úpravně:-)




 Lukáš dělal na Fíka opičky, brambory mu přitom také utíkaly všudy možně z talíře:-)
 Vrcholné soustředění:-)

 Tady už je masa na talířku po skromnu, brambor i mrkve zůstalo víc:-)

14 komentářů:

  1. Ahoj Peťo, to je nádherný pohled na Tvoje dva malé jedlíky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ali, dnes to bylo bohužel horší, Luciš dietí, v poledne se celý poblinkal a od té doby je jak mátoha:-(. Takže je na suchých rohlících a černým čaji a snad to zaspí...

      Vymazat
  2. Filípek, nad tím talířem, vypadadá víc než spokojeně, řekla bych, že přímo nadšeně. Byla to bašta a ani zoubky nepotřeboval. Bráškové jsou prima dvojka a malý Filípek, se v Lukáškovi úplně vzhlíží. ;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, jj, kluci jsou k sobě zatím moc fajn, lepší než jsem si troufala doufat:-). Fífa je z Lukáška úplně poprděnej, první, co ho ráno zajímá, tak probudit bráchu:-)

      Vymazat
  3. Ahoj Petí!
    Tak to je nádhera! Filípek je úplně úžasný!!! Boží fotka je ta úplně první, kde je Filípek na fotce sám. Jak tam sedí, jako kdyby se rozmýšlel co sní jako první!!! :-DD
    Nebo jak ti mává do foťáku. :-)
    Ale i Lukášek je úžasný a strašně se mi líbí, jak jsou kluci k sobě super! Lukášek je prostě velký brácha se vším všudy a s Filípkem se dělí i o hračky. :-) Nádhera! :-) A s těmi špízy mi děláš veliké chutě, my měli dnes svíčkovou, ale špízy bych si vážně dala. :-)
    Mějte se nádherně a Lukášku, zítra huráááá do školky!!!! :-D;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárinko ahoj! Lukášek zítra o školce může tak akorát snít (teda ho to ani nenapadne, nechce se mu), nástup se mu o týden posouvá, dneska blinkal a je jakýsi přejetý, zdá se mi teď jak spí, že je i docela teplý, možná má i teplotu...Takže si prázdniny o týden prodlouží a snad se zítra probudí v lepší náladě a stavu než byl dneska...

      Vymazat
  4. Ahoj Peti, fotky jsou parádní. Filípek u jídla vypadá moc spokojeně, hlavně když se může obsluhovat sám. Důležité je ,že mu chutná. Lukáškovi přeji, aby byl brzy v pořádku!

    OdpovědětVymazat
  5. Peti,to je teda super dvojka.Filípek je fajn,přemýšlí co asi dříve spapat,na brambory se vykašle,z těch se práší od nosu,no šikulkové oba dva.Hezky Ti zamával a víc se nenechal rušit,umí se pěkně nafutrovat.Lukáškovi ať se udělá brzy dobře a hlavně aby nemarodil.Měj se fajn.

    OdpovědětVymazat
  6. No jo chlap , je na maso a brzy začne zastávat teorii, že brambory a zeleninu vůbec je lépe pasírovat přes prase . :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péťo, kluci jsou úžasní. Filípek je šikulka. Máš krásné chlapíky. ;-) Lukáškovi přeju brzské uzdravení.

    OdpovědětVymazat
  8. Klukům to moc sluší. A tyto situace moc dobře znám. Nejdříve zmizí maso a hned je tu otázka:" A máš ještě babi masenko???" Zkrátka jsou to také kluci "masařky"

    OdpovědětVymazat
  9. Maso zmizelo z talíře jako první - je vidět, že je Fífa správnej chlap! :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Péťo
    Syny máš nádherné.Na tvůj webík chodím ráda.Už se těším až náš Adámek bude takto sedět a sledovat co se kde děje.Kluci se mají k sobě.Přeji ještě mnoho krásných dnů babího léta.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj...chvíle u prostřeného stolu mám nejraději...u vás to vypadá krásně...užívejte si ...

    OdpovědětVymazat