čtvrtek 20. září 2012

Ztracený svět dinosaurů v Boskovicích:-)

 Ahoj všichni! Dnes tu mám už předem avízované fotky z dinosauřího ráje v Boskovicích. Je tam "Ztracený svět" v rámci westernového městečka. A procházka je to moc pěkná, všichni dinosauři jsou umístění v krásném prostředí, v lese, takže je to opravdu nádherná procházka v příjemném prostředí:-). To ovšem můžete posoudit sami z fotek, které dnes přináším:-). Klukům se tam líbilo oběma, využili jsme krásného víkendu ze začátku září, kdy počasí přímo svádělo k podobnému výletu:-) a celý výlet si moc užili:-)














Vzhledem k tomu, že Lukáš nyní krom období dinosauří fascinace zažívá ještě své první indiánské pobláznění - sjíždí teď doma místo pohádek spolu s M. všechny díly Vinettou atd., tak byla návštěva boskovického western parku opravdu sázkou na jistotu:-). Jinak ještě zajímavý tip pro ty z vás, kteří to nemáte do Boskovic daleko, tak tento víkend tam probíhají husí slavnosti, když jsme tam byli na výletě, tak to bylo všude avízované;-). Takže máte-li chuť na husí pečínku a nemáte na víkend program, můžete si zajet do Boskovic:-). No a to je pro dnešek od nás vše, díky za vaše návštěvy u nás a užívejte si nadále příjemného podzimu:-)

9 komentářů:

  1. Peťulko, jojo nám se tam taky moc líbilo. Prostě pro milovníky dinosaurů parádní výlet. Modely dinosaurů nejsou sice tak pěkné jako v Dinoparcích, ale okolní příroda, do které je park umístěn to vyrovná.
    Hezký den a gratuluji k výhře u Káti ... Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle dinopark je nádherný... v přírodě, opravdu jak skutečný Jurský park! Zatím jsme prošmejdili ten v Plzni a v Praze na Harfě (ten je trošku zvláštní svým umístěním, je na střeše obchodního centra, ale má to svoje kouzlo) a všude se nám taky moc líbilo. Jo a gratuluju ke krásné výhře u Katky! L.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Petruš!!!!!
    Vypadá to trochu jako dinopark.
    Chápu,že pro milovníka dinosaurů,jako je Pucík to musí být ráj!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, krásný výlet. Všichni vypadáte spokojeně. Nevíc byl nadšený asi Lukášek. Přeji pohodový víkend.

    OdpovědětVymazat
  5. Fukčarinka - krásně jste si výletu užili, je fajn využít krásné počasí.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péťo
    Krásné výlety jste měli,už aby byl náš vnouček větší a mohli jsme sním taky chodit.Dinopark se dětem asi moc líbil,oni to mají rádi.Počasí vám přálo.Snad bude ještě nějaký teplý den,alespoň to slibují.Zdravím do Pucíkova Marťula

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je krása, věřím , že se to Lukymu líbilo, neb i náš Marťa na Boskovice vzpomíná. Indiánské období je krásné.Kéž jim to vydrží co nejdéle...

    OdpovědětVymazat
  8. Petí, to je krása! Jak to mají nádherně rozmístěné a nastavené. :-) Mě zaujala ta kostra v zemi, wow! Nebo jak na vás z pod keřů vykukuje dinosaurus, to je nádherné. :-) Jé Vinettou, tak toho jsme jako děti také zbožňovaly, zejména můj mladší bráška, ten byl z něho úplně vedle. :-)
    No prostě krásný výlet jste si udělali. :-)
    Budou mít kluci jednou na co vzpomínat. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Júúú Peti, tak to jsem netušila, že i v Boskovicích jsou dinosauři. Děkuji za prima tip!! Moc vám to sluší!! Peťa

    OdpovědětVymazat