úterý 11. září 2012

Dinosauří polštářek pro Lukáška a kytička ze zahrady

Ahoj všichni! Dnes se jdu pochlubit Lukáškovým polštářkem do školky...sice tam nespává, ale dopoledne dělávají nějaké aktivity, kdy sedí v kruhu na zemi a používají přitom každý svůj polštářek...Lukášek je "odborník" na dinosaury, tak není divu, že i jeho polštářek je s touto tématikou:-). Chybět nesmí ani poutko pro zavěšení...
 Je to zelený potah a na něm filcová aplikace brontosaura, dozdobená fixou na textil a též fixou na textil je polštářek i podepsán:-)

 A v druhé polovině příspěvku jsem vám nafotila svou aktuální kytičku doma - je složená z toho, co dům, respektive zahrada:-)) dala - takže krom rudbeckií, aster a trávy obsahuje i květy česneko-pažitky, dozdobeno je petrželovou natí, mátou a šalvějí (ty obývák krásně provoní:-))

 Fífu kytička hned zaujala a už ji mazal prozkoumat:-). Naštěstí přežila i kytička i džbánek:-)

10 komentářů:

  1. Petruško,polštářek se ti moc povedl. Je nápaditý a Lukášek ho bude mít určitě rád.
    A letní kytička voní až ke mně.
    Hezký večer Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, parádní polštář, Luky musí být spokojený!
    A kytka - takové mám moc ráda, prostě jak píšeš, co zahrada dala...
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Lukášek musí být na svůj dinosauří polštářek moc pyšný, určitě nikdo z dětí ve školce, tak pěkný nemá. ;-)
    A ta kytička ve váze je nádherná, to je velká výhoda zahrádky.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj
    Lukášek má krásného společníka ve školce a asi je spokojený s ním.Je to hezké.
    Kytice se ti povedla.Rudbekie jsou nádherné.Mám také tuto a pak echinaceu a letos jsem zakoupila někde na trhu tmavěčervenou až do černa.Letos jsem zalévala pořád,bylo sucho.No zahrádka je zahrádka viď.Měj se hezky a užívejte si ještě hezké dny.Marťula

    OdpovědětVymazat
  5. Polštářek je krásný. určitě se s ním Lukášek chlubí. Stejně jako ty máš doma odborníka na dinosoury, tak stejného má i moje neteř, tří letého Danečka. Koupila jsem mu figurku dinosaura a on mi hned říkal, jak se jmenuje. Já jsem mu odpověděla, že to ani neumím vyslovit, načež se ozvalo:"Opakuj po mě" a krásně mi to pomalu předříkával. Kytička ve džbánku je krásná, pravá "zahrádková".

    OdpovědětVymazat
  6. Lukášek má moc pěkný polštářek. Určitě je na něj pyšný.
    Kytička je nádherná, taková letní. Hlavně, že přežila zájem Filípka. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Petí!
    Předpokládám, že polštářek jsi vyráběla ty a musím říci, že je nádherný! Strašně moc se mi líbí, jak Lukáška naprosto vystihuje. Však z něho musel mít ohromnou radost. :-) Je skvělý. :-)

    A kytička ve džbánku je nádherná. Prostě mi hodně připomíná podzim a je překrásná. :-) Super nápad do ní dát ještě bylinky. Krása Petí. :-)
    Přeji suprový den. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Šikovná maminka, když vyrobila takový krásný a nápaditý polštářek. Ostatní kamarádi ve školce budou jen tiše závidět. Jo a kytička se ti také moc povedla.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Péťo. Tak krásným polštářkem se bude Lukášek ve školce chlubit a bude na něj patřičně pyšný. Jsi šikovná a máš super nápady. :-))

    OdpovědětVymazat