neděle 19. srpna 2012

Zoopark a dinopark u nás doma:-)

Ahoj všichni...v důsledku návštěvy dinoparku, o které jsem referovala v minulých článcích, nám doma vyrostl zoopark a dinopark takový, jako je ve Vyškově...Pomohly nám v tom naše figurky dinosaurů, kterých máme už úctyhodnou sbírku a pak také lego Duplo...
Autobus vjíždí do brány dinoparku (stejně jako ve Vyškově:-)), na kraji fotky je vidět i místo výjezdu - zoopark:-)

 Tady už cestující z autobusu vystoupili a prohlížejí si modely dinosaurů
 A tady už dojeli opět zpět do zooparku a jdou si prohlédnout ještě zvířátka:-)
A ptáte se, co mezitím dělal Fífa? No samozřejmě - trávil čas svým oblíbeným šmejděním, krámováním a škoděním:-)...objevil gumičku, ta ho na dlouho zaujala - natahoval si ji na ruce a "střílel" s ní:-)
 Pak našel kolíčky na prádlo:-)
 A na bryndáku ho zaujaly na delší dobu:-)


Dudlíka má z jediného důvodu - při průzkumných výpravách ho má téměř povinně, protože když jím má ucpanou papulku, tak do ní nerve vše, co objeví:-)

15 komentářů:

  1. Tak já přeju,ať to dinosauří období trvá co nejdéle,protože kdo si hraje nezlobí.V dinoparku ve Vyškově se líbilo i nám.Už je to ale pár let

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blani, u nás frčí dinosauři už celkem dlouho a nezdá se, že by jen tak polevili:-). Ale teď je na chvíli vytlačili indiáni a neustále sledujeme místo pohádek Vinetoua:-)

      Vymazat
  2. Mám moc ráda fotky tvých dětí, ráda u nich vzpomínám na ty své...
    Peti, my bychom mohly fakt slavit spolu, když máš v září narozky, já jsem sedmého.
    Pohodový večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, tak fotek kluků si tady užiješ dosyta, protože v poslední době nestíhám nic, takže jen fotím kluky mi přijde:-D. Já mám narozky "až" 23.9.;-), ale to by se klidně dalo sloučit:-)

      Vymazat
  3. Rozesmál mě Filípek - škodič. :-))) Je mi jasné, že před ním nic neobstojí, že Lukáškovi boří jeho hraní a do pusinky strčí všechno, co nejde. Ale vydržať, však ono bude líp a kluci si jednoho dne, budou hrát spolu. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, oni kluci si celkem "hrají" už i teď...nebo teda aspoň to jde většinou bez nějakýho řevu, Luciš je zlatej a dost tolerantní:-)

      Vymazat
  4. Peti,hezky jsi nazvala Filípka,ale koukám,že si musí i sám pověsit prádlo,nebo spíše na prádlo navěsit kolíčky,je to šikulka.A Lukášek ten teda je z výletu unešenej,hned si tvoří doma dinopark - šikula.

    OdpovědětVymazat
  5. No jo, kluci byli v Dinoparku. U nás je v kursu zase knížka o Dinosaurech. Jo a v papulce je lepší dudlík než nějaký cizí předmět, třeba kolíček. Náš Onra má nyní období "co najdu šup do pusy". Och jé mé nervy. Fukčarinka

    OdpovědětVymazat
  6. Já se do toho Vyškova už asi budu muset také vydat, ale ne na dinosaury, ale na indické běžce :D

    OdpovědětVymazat
  7. Peti, tak tohle znám ... dinosauři, kam se podíváš. Nás letos čeká dinopark v Liberci. A pak někdy další prázdniny Plzeň a budou všechny ... teda pokud mezitím neotevřou nějaký nový. A kolíčky jsou skvělá hračka - jen mi pak trochu chybí, když věším prádlo - nepociťuješ to taky? Krásný parný letní den ... Věra

    OdpovědětVymazat
  8. Tak už vás také zachvátila dinománie ??? Naši kluci /3 a 5 let/ mají celou krabici těch příšerek. Oni je umí i těmi dlouhými jmény pojmenovat, pořád je přerovnávají, bojují s nimi - no hrůza.. Jo a pořád se chtějí dívat i na filmy s dinosaury.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti, kluci si našli fajn zábavu:) Užívejte si sluníčka !!

    OdpovědětVymazat
  10. S tím dudlíkem jsem se vážně pobavila :D, měli jsme doma to samé. Povinně při každé průzkumné akci doma i venku, jak se zapomnělo, byla to katastrofa, v puse tráva, písek a vůbec všechno, co tam šlo narvat. A co nešlo, to se alespoň okousalo, ožužlalo a pořádně oslintalo :D.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Petí!
    Teda! Lukášek má úplně skvělý dinopark a zookoutek! No to se museli návštěvníci kochat. ;-) Má to krásně vytvořené a ta brána, no jste náramné šikulky. :-)
    A Filípek mě dostal, jak má ty kolíčky na brindáčku. :-D A já prvně myslela, že si je tam sám nacvakal. :-)
    Ale Petí, já si také myslím, že dudlík je menší zlo, než palec v puse. Naší Týnku máma švagrové naučila na paleček (teď se rozčiluje, že ona ne a Týnku přes ruce bije!!!!!!!!!). Jenže Týnka si to neuvědomuje a jde s palečkem v puse třeba i po městě. Sedmiletá holčina! Kdežto dudlík schováš, jakože nevíš kde je a dítko se to odnaučí - palečky má stále při sobě.
    Takže ANOOOO pro dudlík!!!! :-D
    Petí, mějte se krásně. :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, tvoji kluci si spolu krásně hrají. :-) Moc se mi líbí Fífa s kolíčky.

    OdpovědětVymazat