úterý 7. srpna 2012

Kluci ve vaně

Ahoj všem! 
Díky všem za komentáře ke změně vzhledu blogu:-)...ale byly nezasloužené, blog mě stále jaksi zlobí (ale už se to snad lepší...) a přehodil mi na předchozí šablonu, kterou jsem měla danou...tu je však nutné aktualizovat a protože mi to stále spíš nejede, než jede, tak mám opět tu staro-novou bílou verzi...Jak bude čas a chuť, tak s tím zkusím něco udělat a trochu si s tím pohrát:-).

Dnes tu mám fotky kluků z prvního společného koupání:-). Oba si to náramně užili a ocenili parťáka ve vaně (víc samozřejmě Fífa, který je z velkého bráchy stále paf a nadšen:-))



 "Pusinku na čelíčko"
 Vlasová kúra aneb výživa začíná od hlavy:-)



16 komentářů:

  1. Jsou roztomilí,naše Nelča když je s bráchou tak je to také hned o něčem jiném:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, on se Fífa děsně rád koupe i sám, ale s bráchou je to přeci jen lepší - Fífa je z Luciše děsně poprděný, i ráno, jak Luciš vstane a přijde za námi do obýváku, tak po něm začne hejkat, smát se na něj,..prostě úplně hotovej:-)

      Vymazat
  2. Prostě ve dvou se to lépe táhne ... Krásný podvečer přeji
    Věra

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou krásné fotky. :-) Strašně moc mě pobavilo, jak Filípek zvážněl, když dostal pusinku od velkého bráchy! ;-)
    Vlasová kůra je opravdu zapotřebí. ;-)
    Lukášek se baví a Filípek je šťastný! No to je krása. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, Fífa většinou, jak se k němu Lukáš přiblíží, zbystří a snaží se mu udělat buď berany-duc nebo mu ukousnout nos (to je zřejmě jeho způsob "pusinkování se", mě to taky s chutí dělá:-D)

      Vymazat
  4. Péťo, to jsou prima vodníci, no a od teď bude víc vody na utírání po jejich koupání, teď těch lumpáren přibude a až bude Fífa moc sedět ve vaně sám, tak to teprve budou dobrodružství. A pěnové čepičky jim moc sluší . Moc krásné bráškovské fotky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Very, Fífa už má objednaný sedátko do vany (teda zatím jsem jen objednala, paní mi ještě nenapsala, abych mohla zaplatit a mohli jsme se na něj těšit:-)), tak bude koupání ve dvojici jednodušší:-). Naštěstí ven moc necákají, takže to utírání je docela rychlý, jen to "sjedu" ručníkem kolem vany a je hotovo:-)

      Vymazat
  5. :-DDD Petí! Ty s námi laškuješ! Už máš zase zpátky look stránek! :-DDDDD

    OdpovědětVymazat
  6. Šári, to ne já, to blogspot sám:-D. Jak mě to v poslední době zlobilo (nešly mi přidávat komentáře u blogů na blogspotu, nezobrazovaly se mi ty příspěvky u mých sledovaných blogů, co mám ve sloupci vpravo...), tak jsem všelijak zkoušela klikat, abych to nějak upravila, tak jsem nastavila původní šablonu, co jsem si dělala kdysi z počátku...no a teď jsem ji vrátila zpět, protože ty staré šablony se musí aktualizovat...takže mám zpět tu bílou a jak bude čas a energie, tak si s tím třeba ještě pohraju a udělám si blog "na míru":-)

    OdpovědětVymazat
  7. To je paráda, když už je Filípek větší a může s Lukáškem společně do vany! A ještě větší to bude paráda, že bude Filípek i ruzumnější a bude si moct s bráškou hrát. Dva klusi si lépe najdou společnou zábavu, než kluk a holka. I když to není tak úplně pravda, já si hrála s bráchama a bylo to taky fajn. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, jj s klukama už začíná být sranda:-). Dnes se to projevilo naprosto typicky - Lukáš si hrál s legem, Fífa na něj "zaútočil" a začal mu rozkládat zoopark, takže samozřejmě řev, řev, řev...naštěstí zabralo přirovnání Fífy k tsunami, po objasnění tohoto jevu to vzal Luciš jako součást hry a jal se napravovat škody způsobené tsunami:-D a už to zas bylo v klidu

      Vymazat
  8. Tak tomu se říká pohodička!!!
    Že jsou kluci prima parťáci je viditelné i ve vaně.
    A určitě se jim společné koupání oběma líbilo

    OdpovědětVymazat
  9. Peti, tak to je opravdu velké prádlo :o)
    Úžasné fotky!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Peti,to je ůžasný,klucí se mají asi moc rádi.

    OdpovědětVymazat