pondělí 6. srpna 2012

Kalendář

Ahoj všichni, přeji krásný pondělní podvečer!
Dnes tu mám další list z našeho 14-denního stolního kalendáře, tentokrát se na ní cachtá ve vaničce Fífa - mimušák. Teď už by do té vaničky skoro ani nevešel a minulý týden se v ní míchala masová směs na klobásky, které jsou mmch velmi podařené:-) - to jen tak na okraj, co mě napadlo při pohledu na tu fotku z kalendáře:-)
A moc vám děkuji za komentáře k předchozímu článku s radami...koukám, že se skříňkou jste mi moc neporadily, každá jste volily víceméně úplně jinou variantu, takže to bude na mě, co si vyberu:-D. Zatím je to cesta nejmenšího odporu = přírodní dřevo a sklo...ale uvidíme, výhledově musím koupit tu úchytku a uvidím, jestli se pustím do dalších úprav...ale barva asi zůstane zatím takhle, spíš uvažuju nad tím pletivem, skříňka je totiž taková už malinko "zatuchlá", když se nechá zavřená, takže ji momentálně musím mít pootevřenou...a jelikož se nezdá, že by se to moc lepšilo, tak mi přijde jako lepší varianta to pletivo, aby skříňka větrala:-). No uvidíme, každopádně s výsledkem se vám pochlubím, až bude zas nějaká změna:-). Teda první změna už je - skříňka už není na mrazáku mezi skříněmi, protože mrazák předevčírem odešel do věčných lovišť, takže už v kuchyni není a skříňka je přestěhovaná. Skříně jsou teď sražené u sebe a bude se čekat, až se najde nové řešení této části kuchyně (zatím nemám moc ani nápad, tak to bude na dlouhé lokte) a skříňka je na pracovní desce...jak vyfotím, tak ukážu:-)
Tak příjemný večer, doufám, že se nepečete ve velkém horku (v bazénu dnes bylo náramně:-)) a že se vám vyhnou bouřky, kterými dnes v noci meteorologové straší (a já se malinko bojím, M. jde po měsíci opět do práce, rovnou začíná noční, tak jednak kvůli němu a i kvůli nám - sice mám bouřky ráda, ale ne když jsem sama s dětmi doma:-)). Tak se mějte krásně, jdu nakouknout k vám na blogy a pokusit se nechat i u vás nějakou zprávu:-)

11 komentářů:

  1. Tak domácí klobásky, jo? :-) Peťko, ani nevíš, jaké mi teď děláš chutě... Jak já bych se zakousla do nějaké pořádné nejlépe pálivé klobásy, mňam! :-D To já můžu, mmm :-)
    Filípek roste jako z vody, nedávno to byl takový špuntík! :-)
    U nás dnes bylo také celý den krásně, ale teď, v půl 8 je tu tma jak v pytli, začalo pršet a vypadá to opět na nějakou buřinu... Já bouřky nemusím :-/

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to je hezké, že nemáš ráda bouřky, když jsi doma sama s dětma...to tak krásně zní...
    skříňka je úžasná, přimlouvala bych se k pletivu...skříňka je krásná...MOCV, stále ji mám před očima...tak se měj a těším se na hezké tvoření...

    OdpovědětVymazat
  3. Omrkla jsem skříňku v předchozím článečku a i když píšeš, že je jakási zatuchlá, pletivo bych na ní nedávala, sklo se mi líbí víc. Předpokládalo by to ovšem, dávat do ní jen věci dekorační. jo a přírodní barvu, bych asi ponechala.
    U nás byl celý den zase hic, ale před chvílí se přehnala bouřka a teď prší, jako předešlou noc. V noci je mi to fuk a přes den svítí sluníčko, takže spokojenost. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zdraví tě Peťo Fukčarinka, doufám, že u vás už je bouřka pryč a jestli byla, že byla tak jak u nás. Pohřmělo, zablýsklo se, pár kapek a nic! Ta skříňka by mohla mít sklo a v něm drát!!! To je co?

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám, že jsi změnila vzhled. Moc se mi líbí.
    Peti, s komentáři ti neporadím, protože mám někdy sama ten problém a blogspot neznám.
    Skříňka se mi líbí, jak vypadá nyní. Nebudeš to voskovat včelím voskem? Mám takový dojem, že tím se natírá staré dřevo.
    Přeji vám moc hezké dny v novém týdnu. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. A zapomněla jsem. Pletivo bych nedávala, fakt to pak vypadá jak králíkárna. Pletivo je sice v módě, ale mě se to nelíbí. Ještě popřemýšlej a udělej si podle svého vkusu. Pa Jarmila
    P.S. Díky za komentáře. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, tady se to mění :-) Vzhled vypadá báječně, je to tu teď všechno takové přehlednější :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Petí!
    Úplně prvně jsem si myslela, že jsem u někoho jiného! :-D Jak jsem si klikla na tvůj odkaz, ukázaly se mi tyto stránky a já hned:"Ježkovi voči, na co jsem to zase klikla!!!" :-DDDDD A ono je to správně! ;-)
    Moc pěkné stránky máš (ale mě se stejně líbily všechny :-) ).
    No jo, Filípek je úžasný, to se to při fotkách vzpomíná, viď? ;-)
    A jak to všechno letí!!!!
    S tou skříňkou mě to mrzí, ale líbí se mi opravdu obě varianty. :-) Ale jak píšeš, když je ta skříňka zatuchlá, což je hold zub času, tak by asi to pletivo bylo lepší. ;-) A je fakt, že mě se to pletivo hodně líbí. :-)
    A jak jste přečkali noc? Byla bouřka? U nás ano, ale naštěstí bez krup a jen spíš, že se blýskalo, ale žádné rány nebyly. ;-)
    Petí, měj se krásně. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peťo, tak jsem to tady nemohla poznat!! Moc pěkně jsi blog vylepšila!! Měj se moc hezky!!

    OdpovědětVymazat
  10. Peťko, kam se poděl nový design blogu? :-O Byl tak pěkný...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, ono mi to děsně zlobí, ten nový design byl vlastně ten starý, původní...jsem zkoušela kde co, abych mohla zas přidávat komentáře, vč. staré verze...jenže blogspot upgradoval a už to na mě řvalo, že tahle šablona nebude dál k dispozici,...tak jsem vrátila zas zpět tu novou verzi a k nějakým změnám se časem snad taky dostanu, až bude čas si s tím hrát:-). Zatím zůstanu u té bílé, momentálně funguju tak, že se akorát modlím, abych mohla nahrát příspěvek, fotky, přidat komentáře, aby se mi na notebooku načetla ta boční lišta s odkazníkem atd...takže snad až to bude šlapat bezchybně a v pohodě, tak si budu hrát s designem:-)

      Vymazat