pondělí 20. srpna 2012

Kalendář na konec prázdnin

Ahoj všichni! Vítám vás u nás a moc vám děkuji za návštěvy i komentáře, které mi necháváte. Byla jsem pár dnů mimo počítač, předchozí články měla předchystané a automaticky publikované, komentáře dočetla teprve dnes:-). 
A dnes tu pro vás mám kalendář - opět čtrnáctidenní a opravdu už nám vydrží až do konce prázdnin. Přijde to tak jen mě, nebo opravdu ty dva nejkrásnější měsíce utekly jako voda? Máme poslední dva týdny a Lukášek vykročí opět do školky, tentokrát nejspíš už naposledy, jako předškolák a po příštích prázdninách ho nejspíš čeká již školní premiéra!
Zatím ale o ničem takovým moc nepřemýšlí, neřeší a užívá si léta:-). I když bazénu, jako na fotce z kalendáře už ne, minulý týden jsme jej už zlikvidovali, i přes současné teplé dny...v noci je u nás už poměrně chladno a tak se voda už moc neohřívala, tak nebyla na žádné pořádné porochňání..takže místo bazénu už je vysetá travička, už i pěkně narůstá, tak budou mít kluci víc prostoru pro řádění a bazén se po řádném prosušení uklidí zas na půdu...
A konec řečí, tady už nový kalendář...


Všem přeji příjemné poslední dva prázdninové týdny, vkročte do nich tou správnou nohou a řádně si je užijte:-)

8 komentářů:

  1. Díky za přání a i vy užívejte sluníčka a vody...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petruš!!!
    Tak my jsme bazén ještě nezazimovali a prozatím se k tomu ještě pořád nechystáme.Dneska jsme měli vodu dvacet sedm stupňů teplou,takže paráda.
    Manžel prohlásil,že na příští sezónu nejspíš pořídí ohřívání a budeme si bazén moct užívat ještě častěji

    OdpovědětVymazat
  3. Petruško, fotečka v kalendáři je moc krásná. Si moc hodná, že bueš dávat info o nových článcích na blog.cz:-) Alespoň tě budu moci pravidelně navštěvovat:-)...Ještě jsem si vzpomněla na tu kožešinu co má Fífa, asi bych ji zkusila vyčesat kartáčem na pejsky, mohlo by se to trošku vylepšit, ale jestli to bude fungovat to netuším:-)

    OdpovědětVymazat
  4. ufff já napsala koment, vyzvalo mě to k účtu a tam nic :((((((

    Petíšku nevěděla jsem,že jsi na blogspotu, také jsem o něm uvažovala. List s kalendáře je krásný :-) letní :-) My bazén máme , má 26°C a ještě ho zimovat nebudeme :-)Ale třeba u manželovi mamky, jsou v noci 3 stupně a to se prostě neohřeje :(
    Adámek jde letos do první. Jsem z toho úplně vyřízená, tak to uteklo...
    měj se moc krásně a ozvi se někdy :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Petí!
    Kalendář je zase náramný. :-)
    Naše holky byly včera odpoledne u nich v bazénku, ale ony mají jen ten malý, takže jim tam klidně můžou trošku té teplé vody přidat. :-) Dnes to na bazén moc nevypadá. Také máte zataženo? je sice dusno, ale větřík je celkem studený.
    No jo, uteklo to jako voda a je konec prázdnin. Já se pomalu chystám na odjezd k té kamarádce, jak jsem ti o ní psala na mailu, už mám nakoupené i dárečky, tak snad je potěším. :-)
    Ptala jsem se Týnky, jak se těší do školy, protože v první se jí mooooc líbilo. Tak mi odpověděla dost nečekaně: "Teto, vůbec se do školy netěším." "A proč?." Ptám se já. "No protože je už konec prázdnin, konec dovolených a konec lenošení!!!!!!" :-DDDD Tak to mě pobavilo. :-DDD
    Petí, mějte se krásně. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dneska by mi takový bazének ale bodnul, to vedro se vážně nedá :D.

    OdpovědětVymazat
  7. To to uteklo. Ještě něco přes týden a bude po prázdninách a létě.

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsme už uklidili bazén i stan . Děti jsou v ozdravovně a až se vrátí , budou mít jiné starosti . Vždyť hned po neděli naklušou zase do školy , tentokrát už do 4. třídy . Ach jo , jak ten čas letí .

    OdpovědětVymazat