pátek 17. srpna 2012

Dinopark Vyškov

Dnes tu mám fotky z našeho výletu do Vyškova do dinoparku...Tento výlet patří už k naší každoroční tradici, Lukášova vášeň pro dinosaury nezaznamenává útlumu, takže dinopark je naprostá povinnost a jasný cíl o prázdninách:-)
Čekání na dopravu ze zooparku do dinoparku si kluci krátili mlsáním - Lukáš měl zmrzlinu v kornoutu, Fífa nafasoval jen ten kornout, ale taky mu chutnal:-)
 A už v dinoparku...


















 Zpět v zooparku - tam jsme se zdrželi jen krátce, Lukáš si vlezl do hroší prolézačky...

A pak už jsme šupajdili zpět domů:-)

6 komentářů:

  1. Ahoj Péťo,tak prvně jsem přišla popřát všechno nejlepší k Tvému svátku.
    A výlet jste měli parádní, pamatuju si, když jste tam byli i vloni a už vlastně i s Fífou, ale to byl ještě u tebe v bříšku.
    Péťo mějte moc krásný sluníčkový víkend

    OdpovědětVymazat
  2. Nedivím se Lukáškovi, že má ty dinosaury pořád ve stejné oblibě, jsou to ubludy ukrutné a takového malého kluka, musí úplně fascinovat. Však už po nich začíná koukat i Filípek.
    Dnes máš Péťo, svátek! Přeji to všechno nejlepší, hodně zdraví a spokojenou rodinku. ;-))

    OdpovědětVymazat
  3. No Petí! To je tedy nádhera! Žasnu, jak se Lukášek vůbec nebojí a klidně vleze k veleceraptorovi. ;-)
    Úžasná fotka je ta, jak má Lukášek v pozadí dinosaury u večeře. :-)
    A co Filípek? Také se nebál? ;-)
    A koukám, že ti Lukáška spolkl hroch, no teda, ten Lukášek musí být ale výborný, když ho tvorové baští na potkání (prvně drak, teď hroch). :-)
    Moc krásné fotky, chtěli jsem tam letos jet s holkami, ale kvůli Nice to ještě posuneme. ;-) Tak se aspoň mohu porozhlédnout u tebe, abych věděla na co se máme připravit. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti, fotečky jsou moc pěkné. Měli jste krásný výlet.
    Opožděně Ti přeji k Tvému včerejšímu svátku vše nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka, pohody,zkrátka jen to nej!!!

    OdpovědětVymazat
  5. AHoj Peťo, přidávám se (sice s opožděním) ke všem svátkovým gratulantům!!!! Tenhle výlet si Lukášek určitě moc a moc užil!!

    OdpovědětVymazat
  6. Peťul, to musel být skvělý výlet, hlavně pro kluky, Lukášek byl ve svém živlu :-) Filípek byl snad taky spokojený, nebál se těch velikánů? :-)
    Já jsem byla v Dinoparku minulý rok v Plzni a byla jsem celkem zklamaná, čekala jsem to lepší, větší, více modelů dinosaurů... To vy ve Vyškově to asi podle fotek máte větší než v Plzni, vidím i jiné druhy dinosaurů než co měli v P. :-) No a možná je to atrakce spíš pro kluky... :-)

    OdpovědětVymazat