středa 20. srpna 2014

Jehněčí hřbet na víně

Ahoj všichni!
Dnes tu mám zas jednou jeden recept - tentokrát specialitu z jehněčího masa.

 Použila jsem jehněčí hřbet, ale šla by určitě i kýta... Maso je prošpikované, vložené do pekáče spolu s kořenovou zeleninou (mrkev, celer, petržel), cibulí, zalito červeným vínem a pomalu upečeno. Poté jsem vyjmula maso, obrala ho z kostí, omáčku rozmixovala ponorným mixérem. Na másle jsem orestovala proužky kořenové zeleniny a cibule do poloměkka a podávala s bramborovou kaší.
Dobrou chuť!

2 komentáře:

  1. Dobrý den,

    Všimli jsme si, že máte spoustu chutných receptů na vašem blogu a chtěli bychom Vám představit naši novou webovou stránku www.mytaste.cz kde si naši uživatelé mohou vybírat z více než 100 000 posbíraných receptů. Každým dnem narůstá návštevnoť strany.
    Na stránce jsme vytvořili také žebříček Tob blogů, kde najdete všechny přidané blogy a můžete přidat i ten Váš. My zkopírujeme všechny recepty a uživatelé je pak mohou nalézt pomocí našeho vyhledávače. Tím pádem se zvýší návštěvnost Vašeho blogu. Nemusíte se obávat, vše Vám nabízíme zcela zdarma.

    Mytaste.cz má své sesterské webové stránky na celém světě. Budeme velmi rádi když se stanete součástí této velké rodiny.

    V případě že máte nějaké otázky obraťte se na nás.

    S pozdravem,
    Tunde
    info@mytaste.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, tak to tedy musela být dobrota!
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat