čtvrtek 14. února 2013

Fífa chystá oběd:-)

Ahoj všichni! Jak často píšu, kluci se mi oba cpou do kuchyně... Tentokrát se té role asistenta při přípravě oběda ujal jen Fífa... Jeho spolupráci jsem nafotili a nyní přináším i vám:-). A copak vařil? Oblíbené jídlo Pepka námořníka, aby si na něm posléze i sám pochutnal... To mate nafoceno na spodních snímcích, takto se u nás jí... Fík totiž musí zásadně a jedině sám, jakýkoli můj pokus o usměrnění na cestě talíř-pusa zarytě odmítá a pokud to nerespektuju, ozve se dostatečně důrazně:-D. Užijte si krásného Valentýna, od nás pro dnešek vše:-)

    





 


 


 












8 komentářů:

  1. Šmankote tolik nesním na oběd ani já. To teda koukám. Ale to bude asi spíš chyba na mém přijímači :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peťo, máš úžasného pomocníka!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, čtu a bavím se. Filípek je pracovitý chlapeček a bráška zase pilný chemik-viz. předešlý článek. Vidím,že se nenudíte.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Petruš!
    Máš doma prostě šikovné pomocníčky.
    No a myslím,že každá mamina musí ocenit,když má tak samostatné a schopné děti.

    OdpovědětVymazat
  5. Teda Petruš, ti kluci tě za chvíli v kuchyni nebudou vůbec potřebovat ... navaří i napečou si sami:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  6. Peti,tve deti nejsou vyjimky,neboj,to kdyz si najednou ty ma dvojcatka vemou oba zdidlicky od stolecku a daj si je k rozzhavenemu sporaku a chtej se mnou michat a varit,tak me vlasy vstavaji hruzou,no a samo,ze chteji sahat i na plotynky,no des,radeji varim,kdyz spi,mozna to neni vychovne,ale hlavne,ze se nespali,mimochodem,prozrad receptik na tve nocky.

    OdpovědětVymazat
  7. Peti,ty si opravdu budeš moci hrát,kluci tě nahradí ve všem,myslí v kuchyni.Teda,ale takovou porci zbaští?No to já bych měla na talíři polovinu.Je na nich vidět,že chutná.

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou porce vážně jako pro námořníka! :D Máš doma šikulky, já taky, jen po těch mých zůstává v kuchyni úděsnej čurbes :).

    OdpovědětVymazat