sobota 9. února 2013

Adélka

U mých rodičů v Brně máme odjakživa minimálně jednoho, spíš ale víc pejsků:-). Na podzim ale umřela fenka německého ovčáka a zůstala jen kříženkyně Žolinka...aby jí nebylo smutno, hned se zamluvilo štěňátko u taťkové kolegyně, které se mělo narodit začátkem prosince...no a tak v lednu přibyla v rodině Adélka...je to kříženec, přičemž nejvíc je v ní labradora...a tady vám ji představuji, když byla poprvé na návštěvě u nás...S klukama tvoří velmi "výbušnou" směs:-D




13 komentářů:

  1. Ahoj Peti, Adélka je moc pěkná, velmi roztomilé štěňátko.
    Jinak kluci jsou parádní, obdivuji jak Filípek hezky papá, je fajn ,že mu chutná.
    Mějte se krásně!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Pei, Adélka je nádherná a vyzerá ako poriadny malý huncút.Bude kopec radosti. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Supr, kluci mají kámošku, to budou určitě bezva reportáže:-))))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, Adélka je krásný pejsek, věřím, že celé rodině přináší radost. My jsme přišli koncem minulého roku o pejska a možná, že jsem trošku uvažovala, pořídit
    si nového, ale nakonec jsem se rozhodla, že už žádný nebude. Není to jenom radost,ale odpovědnost, starost a také to něco stojí, hlavně léky. Naštěstí máme kolem sebe pár pejsků v rodině, tak nestrádáme a občas nějakého i doma pohlídáme.
    Mějte se v Pucíkově fanfárově!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Petruš!
    Pejsek je moc krásný a věřím,že spolu s kluky si to užívají.
    Taky obdivuju tu Filípkovu porci z minulého článku.Je to prima,když děcka pěkně papají.My jsme taky doma nikdy potíže s jídlem neměli

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Petí,
    tak to je mi moc německého ovčáka líto. :-( Ono je vždy strašně smutné a bolavé, když nás takovýto přítel opustí, oni totiž zvířátka jsou naši největší a nejvěrnější přátelé.
    Ale bohužel, to už je koloběh života - smutný, ale daný. :-(

    Adélka je naprosto nádherná fenečka. :-) Já osobně proti křížencům nic nemám, jsou to nádherní pejsci a velice chytří. :-)
    Jak se tak dívám na Adélku, tak jsem si vzpomněla na předloňskou zimu (začínající zimu), kdy jsme šly s mamkou do města a po cestě jsme našli štěně, bylo stejně zbarvené jako Adélka, také mělo bílý flíček vepředu na náprsence, ale byl to pejsek a měl delší srst, ale bylo na něm znát, že je křížený a také s labradorem. byla jsem naprosto nešťastná, když taťka řekl, že neexistuje, že pes u nás nezůstane - pro mne byla šílená představa, že tak malé štěně odvezu do útulku. A tak jsem tam prvně volala, zda se po něm někdo nesháněl a musela jsem mu vyjednat, že ho tam odvezeme - rvalo mi to srdce.
    Ale jak jsme ho dovezli, tak mi pán v útulku řekl, že se po něm už majitelka sháněla - je fakt, že byl krásný, kulaťoučký, bylo vidět, že se o něj dobře starala. :-)
    Ale, jak jsem koukla na Adélku, tak jsem si na štěně vzpomněla. :-)

    A mohu se zeptat, jak je Žolinka stará? :-)

    Přeji ti krásný zbytek dne a krásnou neděli. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ta je nádherná. A u vás se jí, jak vidět, moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  8. Peti,krásně nám fenečka na poslední fotce zamávala.
    PS:zajímavé,dnes to jde-však víš kam mířím.Mějte krásnou neděli,doufám,že Lukáškovi je lépe?

    OdpovědětVymazat
  9. líbí se mi rčení - tvoří velmi výbušnou směs!

    OdpovědětVymazat
  10. Adélka je krásná. Na poslední fotce nám opravdu mává. Kluci si s ní určitě užijí spostu rošťáren,když společně tvoří velmi výbušnou směs. Ten tvůj výrok se mi moc líbí. Hezkou neděli.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojte v Pucíkově! Máte krásného hafáčka Adélku, takové černidýlko. Kluci si pochutnávají na dobrotách. Malý Fifa je srandovní, jak si pomáhá ručenkama. Obdivuji, jak jsou šikovní kuchaři a pekaři. Koláče tedy upekli znamenitě a je vidět, že jim velice chutnají. No, není nad domácí pekárnu, ta všechno umíchá. No jo, když má někdo takové pomocníky, může se pak chlubit.....

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, tvému textu se tady s mužem smějeme a fotkama se kocháme, je krásná!
    Hezké odpoledne, Peti!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherný "kousek",ale obdivuji tě-s klukama dohromady...

    OdpovědětVymazat