pondělí 24. srpna 2015

Recepty v novém kabátku

Z nejrůznějších důvodů jsem se rozhodla, že pro naše vaření, fotky jídel a recepty založím samostatný blog. A tak vznikli "Pucíci v kuchyni": http://pucicivkuchyni.blogspot.cz/ .
Zatím ukládám a připisuji recepty ve velkém ze zásobníku, takže přibývají poměrně astronomickou rychlostí :-). Recepty zde na blogu ponechám též, ale nové už budu přidávat pouze na kuchyňský blog.
U některých příspěvků jsou vloženy pouze fotky, potřeboval-li by někdo u těchto i recept, nebojte se a klidně se zmiňte v komentáři, ráda doplním. Postupně i vložené příspěvky budu adminovat a upravovat, dopíšu, příp. přidám další fotky stejného recepisu.
Tak pojďte dál, snad se kochejte a budu ráda, pokud se třeba inspirujete, vyzkoušíte a ještě raději budu, zanecháte-li nám i komentář, jak se vám pokrm povedl, jak chutnal,...
Samozřejmě, že i na těchto stránkách se mnou budou vařit i moji dva malí pomocníci, jako např. na přiložených fotografiích :-)








13 komentářů:

  1. Vždycky se mi líbilo, jak do vaření zapojuješ i děti. Pamatuji si na malého Lukáška a teď už se stal i z Filípka zdatný pomocník. To budou jednou moc žádaní ženiši, já bych takového šikovného manžela brala všemi deseti. ;-) A teď si jdu kliknout na tvůj nový blog...

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, už jsem napsala komentář u receptu na vepřovou panenku, ale pak jsem zjistila, že nemáš v nabídce možnost adresy URL, tak jsem nemohla komentář odeslat. :-((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, tak už jsem snad povolila vkládání všem, tak by to snad mělo jít... Já jak už tu mám blog věčnost, tak jsem úplně zapomněla, jak se nastavují ty začátky :-D, jen než jsem si sesumírovala sloupce vlevo-vpravo+text uprostřed, aby to nelezlo jedno do druhýho :-D

      Vymazat
  3. Peťo, kluci rostou jako z vody a vypadá to, že z nich budete mít profesionální kuchaře. Tváří se, že vaří odjakživa.

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, jdu se mrknout, kdo by takovým kuchařům odolal...
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Petruš,těším se a budu sledovat a určitě se i s díky inspirovat.
    Některé recepty od tebe u nás zdomácněly...třeba hadače,
    plněné veky a některé vánoční laskominy,takže jsem zvědavá na další dobroty.

    OdpovědětVymazat
  6. Peťo pročetla a prohlédla jsem si tvůj blog dopodrobna. Opravdu čas letí jako voda, už jsem si myslela, že jsi přestala blogovat. No nedivila bych se při tvém zapojení v rodině a práci. Kluci pěkně povyrostli, máš z nich určitě skvělé pomocníky. Přeji vám všem pohodové dny a lehké vykročení do nového školního roku.

    OdpovědětVymazat
  7. Jde jim to vaření od ruky.-)

    OdpovědětVymazat
  8. Teda Peti, to je paráda mít takové šikovné pomocníky v kuchyni.
    Recepty budu sledovat a určitě nějaké vyzkouším.
    Mějte se všichni v Pucíkově krásně. Jana

    OdpovědětVymazat
  9. Péťo, v poslední době nakukuji, obdivuji tvoje "chlapy", ale nepsala jsem komentíky. Nějak nestíhám. Dala jsem si odkaz do záložek na tvoje recepty. Zatím jsem trochu nakoukla, ale máš tam zajímavé a určitě si něco vyberu. Zdravím a přeji pohodové vykročení do školy a školky. ☼ :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, s takovými pomocníky jde vaření samo. ;-) :-D
    Kluci pěkně vyrostli.

    OdpovědětVymazat
  11. To jsou pomocníci a hned mám na něco dobrého chuť.Marie

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, tak to je krásné! Díky za nový blog...dívala jsem se na něj a zjistila, že mám velký hlad! :-)
    mějte se hezky a ZOO Brno vypadá také moc krásně! Ještě jsme tam nebyli. Měj se K

    OdpovědětVymazat