úterý 1. ledna 2013

Kluci a sníh:-)

Ahoj první den nového roku! Dnes tu mám fotky ještě z předvánoc, ale nikoli vyloženě vánoční, ale naprosto úžasně zimní...jsou totiž plné sněhu:-)

Takhle u nás nasněžilo den před Štědrým dnem:-)
 Kluci si samozřejmě museli vyrazit užívat sněhu...aspoň na zahrádku:-)



 V pergole stále sídlí čert a společnost mu dělá zavěšená myška-kuchařka, která byla vyhoštěna z kuchyně, kde dosud visela...při ometání pavučin jsem ji totiž malinko utrhla z provázku, na kterým visela a protože už tam byla dlouho a nebyla zrovna bez poskrvnky, tak se šla venčit:-)
 Rybičky z jezírka si užívají "zimního bydliště" na okně v ložnici a sněhová nadílka je nechala úplně klidnýma:-)
 Zato Fífovi se líbila:-)


 A stavíme sněhuláka!!!



 A taky jezdíme na bobech:-). Pro Fífu premiéra:-)





7 komentářů:

  1. Vidím, že jste si užili krásné Vánoce, všechno jsi měla krásně nazdobené a prostřené a teď už si užíváte sníh. U nás žádný není. Peťulko, přeji tobě a všem tvým blízkým ještě jednou všechno nejlepší v novém roce.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petí!
    Tak to jste měli naprosto nádhernou nadílku sněhu! :-)
    U nás den před Vánocemi také sněžilo a hodně, ale tolik, co jste měli vy sněhu, jsme my neměli. :-)
    Mě se líbí, jak Lukášek s tatínkem staví sněhuláka a jak to Filípek sleduje zpovzdálí. A na druhé fotce, jak je Lukášek vysmátý. :-)
    A pak je boží fotka, jak stojí Filípek vedle sněhuláka! No ta je absolutně úžasná!!!! :-DDDDDD
    To je takoví špuntíček. :-)
    A jak se mu ježdění na bobech líbilo? :-)

    Mějte se nádherně Petí. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky nám před Vánocema napadl sníh, ale moc jsme si ho neužili protože se do něj spustil liják, který všechno spláchnul. Tvoji kluci si ale snížku stačili pěkně užít a na fotkách vidím, že včetně toho kluka nejstaršího - tatínka. ;-) Ta vaše zahrádka je prima v každém ročním období!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Petruš!!!
    Myslím,že všem našim dětem zimní radovánky chybí,protože sníh je docela nedostatkové zboží.Takže každou trošičku snížku je potřeba si pořádně užít...zvlášť s malinkýma dětma.Vypadá to,že jste to v Pucíkově vychytali a užili si zimní radovánky,než sníh stačil roztát.Sněhulajda vypadá přepychově!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Peti,ten snížek mohl vydržet alespoň déle,ale i tak si jej doslova všichni tři tvoji kluci užili dosti.Lukášek nezapoměl odhrabat sníh,taťka stavěl a Filípek hezky z povzdálí přihlížel,vypadá úžasně.Škoda,že si děti neužívají toho sněhu nikde,snad na horách,ale i tam převládá umělý.
    Peti užívejte si celá rodinka toto r.2013

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo!!! a kdeže to ten sníh je? U nás pořád nic...ach jo...máte pohádku :-))))

    OdpovědětVymazat