úterý 29. ledna 2013

Kluci pečou koláče:-)

Ahoj všichni!
Hlásím, že Fífovi se teploty ze soboty vytratily, asi to bylo od zoubků, protože jinak mu nic nebylo a není... Jen po mě bude nehorečkový typ, takže při těch 38,5 stupních byl tak KO, jak byl... Já se ještě nedospaná, protože včera naznal, že odpočinkem při horečkách si odpočal do zásoby a včera ponocoval do půlnoci a ráno se v šest probudil Lukášek...tak snad dnes no:-D. Jinak jsem stále jen přes iPad, takže k vám nakukuji, ale do komentování se mi moc nechce, je to celkem boj:-D. Ale pokusím se napravit;-)...
Nedávno jsem pekla koláče s tvarohem uvnitř a povidlím nahoře, sypané drobenkou... Protože se setkaly s úspěchem a protože se mi v lednici objevil :-) trvanlivostí procházející tvaroh, rozhodli jsme se pro repete:-). Tentokrát recept na kynuté koláče bez kynutí, určitě ho uvedu někdy příště, dnes to totiž patří pánům klukům:-).
Oba se museli nacpat k pracovní lince, pekárna míchající těsto se líbila hlavně Fífovi, který to ještě nezná...no a protože jsem stále nezjistila, jak na iPadu přidávat text dál pod vložené fotky, tak se zas musím vykecat teď a tady a pak teprve přidat fotky:-). Nicméně budu stručná:-)... Kluci si práci na lince užili, Fífa přecábral trochu polívky z hrnce na sporák a Luciš si připravil vlastní pekáček buchet...výsledek pečení pak chutná oboum, oba si zakousli ještě teplých:-)























11 komentářů:

  1. No, to jsou kluci šikovní! Po mamince, určitě.

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to pomocníky, jen co je pravda!
    Úžasné fotky, Peti!
    Hezký večer přeji, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Reportáž na jedničku! Konečně vím, kdo u vás peče koláče:-))))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Jejda,mimo na lince??To jsi dobra,ale hlavne ze pomohli a zbastili.

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, moc se mi líbí tvoji pomocníci. :-)
    Fífa je kouzelný, s jakou chutí se zakusuje do koláče. A moc krásně se směje. Lukášek už je ve vaření a pečení starý mazák. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Těm to chutná, to je vidět. Ale já bych si zakousla také, mňam, mňam....

    OdpovědětVymazat
  7. No tak kdybych mohla,hned bych se zakousla jako ty dva miláčkové.Klucí jsou šikulové,máš velký pomocníky.
    Peti,nebude to trvat dlouho,nechají tě spinkat a napečou mísu koláčů.Ale jestli ti nějaký zbyde po Filípkovi,no nevím,nevím.....

    OdpovědětVymazat
  8. Fukčarinka - kluci jsou kouzelní oba dva, tak vydržať a bude líp.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti, moc zdravím od nás a jsem ráda, že už jste zdraví. Snad se i Tobě brzy dobijí baterky a budeš se mít tak čile k světu jako Tví dva rarášci.
    J.=)

    OdpovědětVymazat
  10. Peťko, ti Tvojí klučíci jsou úžasní pomocníčci! Jen mě tak napadá, jakpa dlouho jsi pak uklízela ten jejich pracovní prostor :o)? Mějte se moc krásně a bez chorob! Pa, L.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Petí!
    Tak koukám, že už máš opravdu dva pomocníky. :-) Jen jsi určitě nevěděla kam dřív, že jo? :-D Doufám, že Filípkovi bude brzy úplně dobře - zuby, to je děs běs. ;-)
    Lukášek je naprosto úžasný, jak si sám udělal koláčky, no ty mu museli náramně chutnat, jako klobouk dolů. :-)
    Hned jdu juknout nahoru na ten recept. ;-)
    A koukám, že na fotce něco velice dobře poznávám. :-D Vločka tam úplně září. :-D ;-)
    Tak já jdu nahoru. :-)

    OdpovědětVymazat