sobota 5. ledna 2013

Ježíšek očima kluků:-)


Jeden z nejúspěšnějších dárečků pro kluky (resp. pro Lukáška) - hra Tik Tak Bum ve verzi Junior, společnost nám dělala celý silvestrovský večer:-)

Další dárek pro kluky, je tahle retro-promítačka...podobnou jsme měly jako děti i my všichni z mé generace a tak jsem jí ráda na aukru koupila i klukům...jako vzpomínku na doby minulé:-). Už úplně vidím, jak v létě budeme podnikat promítání alá letní kino - pěkně na zahrádce na zeď, nejlépe spojenou se stanováním na dvorku na trávníku...nejdřív něco dobrýho na večeři jako "piknik", pak promítnutí pohádky na dobrou noc a šupky dupky do stanu chrupkat:-))

Dalším Lukáškovým vysněným dárkem bylo Lego, konkrétně další z sci-fi kreatur z řady Ninjago...Dostal od babi s dědou z Brna a děda strávil půl dne, kdy se u nás udilo, u stolu skládáním tohoto monstra:-)
 Domečková stavebnice měla a má taky velký úspěch, tak to jsem ráda:-)
 Vyhrají si i oba kluci...nejvíc je teda baví domečky rozpojovat a rozhazovat...ale i k tomu jsou určené, jsou lehké a měkké, takže nehrozí nebezpečí žádných škod:-)

Fífa pak dostal ještě stavebnici značky Quercetti, jednu už jsme měli doma...pro starší děti a jak u Lukáška, tak i u Fífy má docela úspěch...no dopadlo to zcela klasicky...Fífa zaparkoval u té pro dětí starší čtyř let...
A Lukášek prověřoval tu dětskou:-) 
Kluci toho dostali ještě víc...Fífovu zatloukací věž s kuličkami už jste mohli vidět, velké medvědy také, dostali další dřevěné hudební nástroje do sbírky, samozřejmě ani pro jednoho nechyběly pod stromečkem knížky...zkrátka dárečků bylo víc než dost a radosti z nich také...jsem moc ráda, že kluci (oba dva) jsou celkem vděční a poctivě si vyhrají postupně pěkně se všemi kousky, které dostaly, snad žádná hračka nezůstala bez povšimnutí...


13 komentářů:

  1. Ahoj Petruš!!!
    Kluci dostali moc pěkné dárečky a já jak se znám bych si klidně pohrála taky.Asi nejvíc se mi jako dárek líbí ta promítačka a moc by mě lákalo to její plánované využívání tak,jak jsi ho popisovala.Akorát bych neměla co promítat.Funguje na diapozitivy,nebo se do ní nějak zakládá film ?

    OdpovědětVymazat
  2. Hodný ježíšek k vám přišel:-)))
    Promítačku jsme taky jako děti měly, tu pamatuju:-)) Lego je super, je takřka nerozbitné, s tím si naše děti vyhrály hodně... no občas si hrají ještě teď:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Péti, krásné dárečky kluci dostali. Vypadají moc spokojeně a to je to nejkrásnější:-) Mějte se moc krásně a užijte si víkend.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peťo, kluci dostali krásné dárečky a určitě z nich měli radost!!!!Ta promítačka mě vrátila do dětství..také jsme promítali..pamatuju si červenou Karkulku a Ovečky!!

    OdpovědětVymazat
  5. Petí ahoj! :-)
    Teda, dostali naprosto nádherné dárky. Mě nejvíce oslovily domečky z ušitých kostek. ;-) A musím ti napsat, že přesně takovouto promítačku jsme doma měli také, nevím, ale je možné, že ještě nějakou pohádku máme - podívám se a jestli ano, tak ti je pošlu. Ale NESLIBUJI. :-) Nám ji zničil bráchův kamarád, který si s ní hrál jako na diskotéku a ona shořela. :-( Byly to překrásné zážitky, to si k nám do pokoje vždy přišli sednout i rodičové a my jim promítali pohádky a já jsem nosila popcorn a limonády a vždy jsem hulákala: "Popcoooorn, kdo chce popcoooorn?? A limo limo limonááááda!!!" Ježiši, teď když si na to vzpomenu, tak se tu úplně červenám. :-DDDD
    No nic, jdu se podívat, zda ještě ty filmy do promítačky máme. ;-)
    Mějte se nádherně Petí. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Petí, tak bohužel. Už je nemáme. :-( Škoda, ráda bych vám je poslala. :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Jůů, tu promítačku jsem měla jak dítě a paka jsem ji na MMB kupovala holkám, když byly malé. Nádherné dárky, hlavně že se klukům líbily:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Fukčarinka - Vánoce a dárky jste si Peťulo užily až až. Sláva, hurá, že byl sníh aspoň před Štědrým dnem. A uzení, tak to bylo voňavé.

    OdpovědětVymazat
  9. Nejsou lepší vánoce než vánoce s malými dětmi!

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, Peťko, tedy ti Tví capartíci ale museli být hodní, že dostali takovou spoustu krásný dárků ;o) u promítačky jsem si nostalgicky zavzpomínala, měli jsme přesně takovou, promítali jsme si v obýváku na zeď, vzpomínat na to budu do konce života... a bivak na zahradě, to prostě nemá chybu, to jsou úplně nejlepší hry! Krásný večer, L.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné dárky, pro děti se vybírá nejlépe, horší to je, když je doma puberťák. Promítačku jsem měla kdysi také, tu samou, měla jsem jí hrozně ráda, škoda, že pak jsme jí někomu dali, nebo nevím, kam se poděla. Měla jsem i spoustu pohádek.

    OdpovědětVymazat
  12. Chachá i my jsme jako děti tu promítačku měli a byla jak na pohádky na filmu, tak na diapozitivy, ale kam se poděla už ani nevím, asi skončila v kontejneru na odpadky. :-( Kluci dostali parádní hračky a je vidět, že jsi se společně s Ježíškem trefila. ;-))

    OdpovědětVymazat
  13. Někdy si říkám, že bych zase chtěla být dítětem... Hru Tik Tak Bum máme doma, ale v dospělé verzi a je fakt, že se jsme se s ní neskutečně vyblbli :-).

    OdpovědětVymazat