čtvrtek 18. října 2012

Zatím naposledy kaštánky a první přípravy na vánoce:-)

 Ahoj všichni! Dnes tu mám ještě jednou kaštany a tentokrát tvoření z nich...vyráběli jsme s Lucišem zvířátka a korále...Fífa se účastnil taky:-)



 A v druhé části tu mám trénink na vánoce - Fík nechce nechat na hlavě žádnou čepici, nevím, jak to budeme dělat v zimě, až bude muset venku být s čepicí, ale to se snad nějak pořeší:-D. Teď jsme vytáhli tuhle vánoční čepku, budu potřebovat kluky nafotit na výrobu vánočních jmenovek na dárky, tak aby si ji osahal a ozkoušel...na hlavě ji nechal asi pět vteřin, sotva jsem stihla vyblejsknout tenhle ne moc povedený snímek...
 a už ji rval dolů...


Ale zkoumat ho, to ji bavilo:-)


4 komentáře:

  1. Ahoj Petí!
    Koukám, jak je Lukášek šikovný - jak dělá ty korále. Vloni jsem je Týnce také dělala a potřebovala jsem k tomu i kleště, neb jehla z kaštanů nešla vytáhnout. :-D
    Zvířátka z kaštanů je klasika, ale tuze nádherná klasika - to je potom opravdové podzimní naladění, jak jsou doma kaštánková zvířátka, víme, že je tu podzim. :-)
    Jééé, Filípku, já mám doma také takovouto čapku! Vloni jsem jí měla u stromečku, ale povím ti, že je v ní slušné teplo. :-) Petí, tak šňůrky a čapky Filípkovi vázat. ;-) No než přijde na to, jak se rozvazují. :-D

    Mějte se nádherně!
    Joooooooo Vááááááááánoceeeeeee!!!!!! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peti, kluci jsou parádní. S kaštánky si pěkně vyhrají, navíc Lukášek dělá krásná zvířátka. No a Filípek to je také šikula, vše se musí řádně prozkoumat.
    S tou čepicí si Filípek dá říct, chce to jen čas. Náš Romča říkal čepici pečice a on ji nechce,ale pak si zvykl.
    Mějte se krásně!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peťo, kaštanová zvířátka jsou skvělou zábavou a klukům se výroba zdařila!!!! Filípek je v čepce fešák!!! Měj se moc hezky a užijte si krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  4. Peti,výroba zvířátek je krásná,taťka relaxuje za Vámi na gauči.poslední fotka s Fífou je super,klidně bych ji použila,ta se mě moc líbí.Mějte se fajn.

    OdpovědětVymazat