neděle 28. října 2012

Giveaway u Andrey...

Ahoj všichni,
přeji krásnou téměř zimní neděli a příjemný večer pokud možno někde v teplíčku doma:-)
Dnes tu mám odkaz na giveaway s nádhernými cenami, které se s radostí také účastním a můžu doufat, že se třeba usměje štěstí:-). O co a kde se soutěží? Andrea vyhlásila narozeninovou soutěž o nádherné ceny:
Soutěžit se může do 9.11.

Dále bych vás v dnešním příspěvku chtěla ještě pozvat do velké vánoční výměny, kterou tentokrát pořádá na svém blogu Jana, a do které je možné se přihlásit do 10.11., kdy Jana rozlosuje kdo pro koho bude tvořit a pak už se vrhneme na vytváření dárečků, dekorací,...na tuhle akci se opět moc těším, po úspěchu a úžasných výtvorech z jara od Helenky a podzimní výměny u Věrušky bude tohle třetí podobná akce, které se účastním a musím říct, že jsou to akce nakažlivé a úžasně příjemné...takže kdo třeba váháte, nebo jste o podobné věci nevěděli, neváhejte a pojďte s námi do toho!

2 komentáře:

  1. Ahoj Petro, moc zdravím. Vidím, že kluci se činí a tvoří a tvoří. Ale to je především zásluha šikovné maminky, která jim to tvoření připraví. Jéjda, díky za upozornění na zimní výměnu. Já bych ji určitě prošvihla, jako tu podzimní. Moc díky. Máš to u mě.
    Pěkný týden přeje Janka

    OdpovědětVymazat
  2. Petruško, moc tě zdravím a moc chválím vaši tvořivost! Sovy a dýňový příspěvek je parádní!
    Moc vás všechny zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat