sobota 27. října 2012

Příšerky

Opět nápad na tvoření s dětmi...takové (nejen) haloweenské příšerky.
Budeme na ně potřebovat polystyrenové výlisky (my použili koule o průměru 5cm), ty natřeme barvou (my temperami a akrylovými barvami) a necháme dobře zaschnout. Poté použijeme pohyblivé oči, drobné odstřižky z pěnové hmoty, plyšové drátky,...a tvoříme ledasjaké obludky podle fantazie...


 ...třeba tříoké pavouky:-)
 Povedená partička viďte?:-)


8 komentářů:

  1. No to je dokonalé! Máte doma úžasné příšerky na Halloween. ;-) A ne jen na něj! :-)
    Teda Petí, jak tak náramně tvoříte, musíte mít úžasně dekorováno. :-)

    Já vždy jen zírám, co všechno nevyrobíte! :-)
    Tleskám vám - krása. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Fukčarinka - Peťulo koukám jak jste si krásně vyhráli jak s dýněmi, tak s prázdnýma ruličkama toal. papíru. Obdivuji tě jakou máš s dětmi trpělivost a jak si najdeš čas na tvoření. V tom zahradnictví to byla pastva pro oči. Ti stašáči vámi vyrobené doma jsou nádherní. Oprava příšerky.

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, tohle je výborný nápad! Fantazii se meze nekladou a kluci se vyřádili. Příšerky jsou perfektní. A znovu tě musím obdivovat, že si najdeš čas na tvoření s klukama. Jsi bezva mamka!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti, Lukáškovi posílám velikánskou pochvalu. Příšerky jsou parádní.
    Mějte se krásně!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé příšerky, něco podobného mě napadlo, že budeme tvořit na vánoce, andílky, huhuláky a tak, na to už se moc těšíme :).

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné příšerky, prima nápad zapojit děti do jejich tvoření. Děti, teda většina, mají takovou činnost rády.

    OdpovědětVymazat
  7. To všechno dělal Luki sám ? Moc se mu to povedlo , úplně jde z toho strach.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, všechno ne...některý jsem dělala já, u některých jsem mu napíchala dírky, do kterých strkal ty chlupatý drátky a tu pěnovou hmotu jsem mu většinou stříhala já - ty maličký kousky mu moc nešly...má ještě i blbý nůžky (schválně - takový ty dětský a jsou tupější, tak mu to moc nejde...). Ale jinak se podílel na všech částech - barvil, lepil, stříhal (to teda spíš jen nanečisto:-D, příp. ty drátky), nakonec si zkusil i ty dírky "vyvrtávat" a aranžoval si to podle svých nápadů...

      Vymazat