pondělí 29. října 2012

Kalendář...

Ahoj všichni, krásný pondělní podvečer. Dnes jsem tu s dalším listem z našeho stolního kalendáře. Tento týden budeme mít opět překalendářováno, čeká nás i listopadová stránka z kalendáře nástěnného:-). Ale ta zas až 1.11., nebudeme předbíhat:-).
Takže dnes nás čeká tato stránka s následujícími 14dny:

4 komentáře:

  1. Ahoj Peti, pročetla jsem si všechny tvé předešlé články. Moc se mi líbí Lukáškovo tvoření, jak už sovičky, tak příšerky. Podle kalendáře je vidět, jak nám to utíká. Ale ten sníh mohl přijít až později. Měj se pěkně. Hela

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petí!
    Panečku, to je nádherná fotka. :-)
    Vsadím se, že by se do takové obrovské dýně Filípek vešel. :-) A fotka opět nádherně došperkovaná dalšími dýněmi, dráčkem, hruškou, jablíčkem, listy . . .!!!! Nádhera. :-)
    A už bude konec října, začne nám listopad a já už šílím! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárinko, nešílej...ještě máš CELÝ listopad a CELÝ advent - takže času habakuk! Já ještě s výrobou dárečků ani nezačala, zatím se jen chystám a spřádám plány, lovím inspiraci...ale na tvoření ještě ani nehrábla...takže já budu šílet až tak za měsíc, s nástupem prosince:-D. Filípek by se do té dýně vešel loni, letos už ne, už je to velký chlap - hlavně už by z ní dneska rozhodně utekl:-D. Si pamatuju, jak tu z kalendáře jsme vydlabávali s Lukáškem loni v půlce října, Fífa spal v kočárku v předsíni (to vydržel spát i pět hodin přes den!) a já ho chodila jen kontrolovat, jestli vůbec dýchá, že tak dlouho chrupká...jo to už snad ani není pravda jak to uteklo:-)

      Vymazat