úterý 9. října 2012

Fífa pomocník:-)

 Ahoj všichni! Zdravím a hlásím, že oslavu jsme přežili v pořádku a ve zdraví všichni:-). Nicméně na fotky z akce si musíte pár dnů počkat, nejdřív mám na srdci pár věcí, které se udály před velkým dnem:-)...První z této série článečků je o mém malém pomocníkovi v domácnosti...
Fífa se totiž děsně rád zabavuje běžnými činnostmi, které u mě vídá...
Jednou jsem něco kutala v kuchyni, Lukášek ve školce a M. v práci a Fífa se mi kupodivu nevěšel už po minutě na nohu a nedožadoval se zabavování...jsem si říkala, cože se děje, že je tak hodný...a jelikož už jsem tušila nějakou "nepravost", vydala jsem se jej hledat...a našla...v plném soustředění:

 "No co co mámo, maličko ti to tu přelíznu, bylo to špinavý":-D
 Dalším jeho velmi oblíbeným místem je myčka nádobí...můžu vám říct, že nacpat špinavý nádobí do stroje je záležitostí vysoce adrenalinovou, protože se mi tam snaží hned vecpat i Fífa a pobrat si z ní kdeco...naopak pokud je myčka čistá, tak mu její zkoumání klidně dopřeju...


 Tady jsem se snažila ho nalákat na rohlík...vyřešil to po svém - popadl žvanec a už byl zpět na myčce:-D...
"Mami, dáš si rohlík taky?"
 "No tak jo, když jinak nedáš, tak si teda taky kousni"
 A tady se opět na wc zmocnil toaletního papíru a protože jsem tam nebyla s ním, tak se mě vydal hledat, aby mu při hře nebylo smutno...papír si vzal sebou:-D

"Mami, chceš ten papír? Tak chceš?" 
"Tak jo, tak tady si ho vem"
 " A nebo raději ne celý, já ti kousek odmotám, jo?":-D
No a to je pro dnešek vše, zítra bude pokračování z Pucíkova a nebojte, tento týden se i té oslavy dočkáte:-). Mějte krásné dny a ať vás neotráví podzimní ochlazení a umorousané počasí, snad bude ještě i pár dnů lépe:-)

9 komentářů:

  1. Ahoj Peťo, Filípek je úžasný pomocník!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Peto,ja se u tebe vzdy nasmeju,jako by to byly fotky od nas ale s polovicni vypravou.To ja musim koupelnu a zachod vzdy zavirat,ty by me snad hlavu strcili i do zachodu a vyuctovani za vodu by bylo pri jejich zalibe myti rukou silene.Takze ja je dverma dost limituji,uzivam si,dokud nedosahnou na kliku.

    OdpovědětVymazat
  3. Peti,filípek je ohromný pomocník,krásně jsem se zasmála a zavzpomínala na moje kluky.To u nás již papír nebyl použitelný,byl nacpán v míse a od té doby se taky u nás zavíraly dveře.Peti až budeš mít čas,koukni ke mně něco tam máš.Miluš

    OdpovědětVymazat
  4. Peťulko ahóooooj!!!! Tak i já jsem neodolala a zatím je bloček v plenkách,ale už jsme tu :-) Fífa je tedy zapřažen a maká :D Brouček :-) Těším se zase na společná setkávání Peťko :-) papa Evča (murkaeva)

    OdpovědětVymazat
  5. To je stejně úžasný, jak jsou si skoro všechny děti podobné - štětka, toaleťák, to bylo naše... :D

    OdpovědětVymazat
  6. No vida , jakého máš doma pomocníka. Pamatuju si když mi holky chtěly pomáhat žehlit. Nepomáhalo vysvětlování , že je to horký , že to pálí. Tak jsem je nechala sáhnout na čerstvě vyžehlený kapesník ( ještě se z něj kouřilo ). Nemohly si ublížit , ale na druhou stranu byl ještě kapesník natolik horký , že rychle ucukly a od té doby chodily obloukem kolem žehlicího prkna.
    Jinak ti moc závidím to mořský prkýnko. Moc se mi líbí , z taťky už ho nějaký ten čas taky lámu , ale nechce mi ho dopřát.

    OdpovědětVymazat

  7. Ahoj Peti Filípek je úžasný pomocníček ten zastane všechno,ale není mi jasné jak se dostal na dveře myčky , aby to vše zkontroloval.Strašně to letí mi připadne že se včera narodil, a ono je tomu už rok. Tak Filípku hodně štěstí k Tvým prvým narozeninám. Peťulko náš krásnou rodinku! Luďka.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Petí!
    To ti teda povím, že máš doma velikánského pomocníčka! :-D Ty máš s Filípkem každý den o zábavu postaráno! :-D
    To jsou boží fotky. Strašně moc mě rozesmály ty, jak ti pucuje záchod! :-D Teda Filípku, ty jsi takový šikulka! :-)

    OdpovědětVymazat