úterý 17. července 2012

Mufinky z pěnové hmoty

Ahoj všichni!
Dnes tu mám receptík, ale nikoli na něco dobrého na zub, ale zábavu pro děti...

Koupili jsme si pěnovou hmotu - moosgummi a s Lukáškem jsme si vyrobili polotovar na "mufinky", které si může libovolně skládat a posléze zdobit...

V plánu je ještě vyrobit "kuchařku" - seznam papírů, kam namaluju různé barevné kombinace "košíčků", těsta a polevy, podle které bude Lukáš mít za úkol mufinky poskládat, "upéct", ale to je zatím pouze v plánech, zatím si vaří, jak ho napadne...

Tady na fotce je vidět "rozvržení sil", kluci mají každý své pracoviště:-) 

 Lukášek "na návštěvě" u Fífy, ukazuje mu, jak si hrát s telefonem...
 A Fífa už zmerčil, že brácha má něco zajímavého, nového... 
 A už je u něj:-)
 A "pomáhá"
 Jakmile je čas na dopolední nebo odpolední siestu, má Fífa "odchod" do kočárku...jenže místo usínání v poslední době s oblibou vyskočí na kolena a zkoumá vše okolo, jen aby neležel a nespal:-)



4 komentáře:

  1. Ahoj Peti, tak jsem vás "zkontrolovala", vidím, že pěkně pracujete a neflákáte :o) U tebe si vždycky užiju fotky, ale Luky v kyblíku, to je tedy něco :o)
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Já tedy typovala spíš , že vyrábíte zmrzlinky . Ale ono to je vlastně úplně jedno , hlavně , že to Lukáška baví .

    OdpovědětVymazat
  3. Petulko, to je krasny napad. Neco takoveho bych taky mohla vyrobit - diky za inspiraci. Hezky den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  4. Petí, tak to s tou pěnovou gumou je perfektní nápad! WOW! A i ta kuchařka je skvělý nápad, jen ho dotáhnout do konce. :-) Což vím, že tak uděláš. :-)
    Líbí se mi fotka, jak je na ní Filípek a jak kouká, že Lukášek má něco zajímavějšího než on. :-D Je boží, jak na následující fotce je už Filípek u Lukáška. :-D A na dalších fotkách opravdu nevypadá, že by se mu chtělo spinkat! :-D Očička dokořán a vše více zajímavé, než spánek. :-)

    OdpovědětVymazat