neděle 15. července 2012

Leknín...

Krásný nedělní večer všem návštěvníkům našich stránek:-)
Krásně nám rozkvetl leknín...má pouze jeden květ, ale stojí za chlubení. Akorát - stejně jako loni - leknín rozkvetl ve dnech neslunečných, takže se pořádně neotvírá, zůstává takový polozavřený...zas ale vydrží déle kvést:-)

 A celé jezírko, jak útěšně zarůstá...

10 komentářů:

  1. Péťo, je nádherný. Do leknínů jsem se zamilovala jako malá holka. Kvetly nám na rabníce a mě hrozně líbily. Tak ať Ti vydrží kvést až do slunečných dnů. Snad se ještě nějakých dočkáme.;-D

    OdpovědětVymazat
  2. Peti- krása...věřím, že musíš mít radost, že kvete...a co se týče stíhání věcí během dne , taky padám večer do postele úplně k.o.:-))))
    měj pěkný den a drž se...máte teď doma krásné období...tiše závidím...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti, leknín je nádherný. Jezírko je suprové.
    Moc se mi líbí kluci v minulých článcích, vše pozorně čtu jen nestíhám odepisovat. Kluci jsou zlatíčka!

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Peťo, vím, že příroda umí kouzlit, ale přesto si myslím, že TY jí troooošku pomáháš ;-). Nádhera, u takového jezírka bych dokázala prosedět dva dny.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Peťul, ten je tedy nádherný! :-) To je krásná podívaná, takové jezírko mít.. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec se mi nezobrazují tvoje novinky na mém blogu , není to tím , že je na blogspotu ? Asi ty dva servry spolu nekamarádí .
    Jinak leknín je krásný , Věrka by pořád chtěla do skalkové vany lekníny , ale já o nich nic nevím , pěstování , hnojení , zimní úschova atd.

    OdpovědětVymazat
  7. Peti leknín je krásný ,úplně Ti ho závidím PáPá. L.

    OdpovědětVymazat
  8. Petí, to je úžasné! Leknín je nádherný!!!! A ani nevadí, že není plně rozevřený, i tak je tedy parádní! Jinak slunka zatím moc není, já bych tedy ta parna nechtěla, ale teploučko by přijít mohlo. ;-)

    OdpovědětVymazat