pondělí 9. července 2012

Kluci na zahradě...

Ahoj všichni! Přeji příjemný pondělní podvečer po dlouhém víkendu a dnes přináším pár fotek kluků na zahradě...
Fífa jde pěkně do kleku, zkouší pomalu přijít na to, jak začít lézt (zatím pořád vylepšuje techniku plazení:-))
 Na trávě se mu líbí (narozdíl od Lukáše, který na ní jako miminko nechtěl být, na zahradě byl ochotný být jedině na dece, trávy se "bál":-))
 A Lukášek ve své plavecké výbavě (vestu odmítá vydat, má ji fakt oblíbenou:-)), ještě tak maximálně ji na chvíli vymění za kruh, ale hned se chce vracet do vesty (což je docela komické v našem bazénu, kde má letos i on vody po pás:-D, příští rok asi budeme muset pořizovat nový bazén, tenhle už má to nejlepší za sebou...)

 Opět proloženo Fífou na travičce...




 A malý vodomil v akci



 A po koupání...přiznávám, že tahle fotka je z prvního koupání (je ještě vidět hadice k napouštění bazénu), takže byl Luciš řádně promrzlý, teď už je voda tak teplá, že i po delším pobytu v ní, se neprochladne...je opravdu jak kafe, nebo málem jak voda v koupelně ve vaně:-D

9 komentářů:

  1. Ahoj Peťo, kluci si krásně užívali sluníčka a vody!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petí!
    Koukám, jak je Filípek šikovný! No vážně, za chvilku už bude Lukáška honit okolo bazénu. :-)
    Ale Petí, víš on si Lukášek určitě říká, že utopit se člověk může i v polévce, tak přeci jen se jistí, aby se mu v bazénu nic nestalo. :-) Já ti věřím, že je voda v bazénu teplá, však i rybník (kam jezdíme) je už skoro jak kafe, jen když jdeš hlouběji, tak ještě zastudí. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Filípek je tak kouzelné děťátko :-)! Já bych byla pro, aby se můj druhorozený trávy bál, ona ta deka jako mantinel měla svůj účel, alespoň mi nikam "neulez" :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Filípek bude za chviličku běhat po čtyřech po celé zahradě a jak se začne přidržovat a stoupat, budeš mít složitější hlídání. Je to moc šikovný klučina a dělá velké pokroky. :-)) Lukášek je ve vestě senzační a jak píše Šavrda, utopit se dá všude, takle ho máš dobře zabezpečeného.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti, kluci jsou sluníčka. Filípek se moc snaží, za chvilku bude běhat. Moc se mi líbí, jak si Lukášek sám bere vestu, aspoň se nemusíš bát. Naše Markéta kdysi skákala s kruhem šipku a pak jí jen čouhaly nohy z vody. Naštěstí se ráda potápěla a tak uměla zadržet dech na dost dlouho a vody si nelokla.
    Mějte se krásně!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj , nějak se v tom tvém novém blogu neorientuju . Koukám , že si byla pilná a fotila a fotila. pročetla jsem si všechny pro mě nové články , pokouším se odpovědět a pokusím se uložit si tvůj nový blog , ale vůbec nevím , jestli se mi to podaří .
    Fífa se ti nějak začal pohybovat , za chvilku už ho nenajdeš tam kde si ho položila . Potom už to půjde rychle . Jak zjistí , že se dá pohybovat po dvou ...
    Však oni i po čtyřech ty mimča dovedou rychle lézt . Můj syn , než zjistil , že může dopředu , tak dlouho couval , až jednou se mu to náhodou podařilo dopředu a to potom byly fofry .

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péťo, Filípek je šikula. To ho budeš muset brzo hlídat, vleze všude. Je dobré, že chce Lukášek mít vestu. Stačila by chvilka nepozornosti. Zdravím Pucíkovce a přeji pohodový týden. :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Jůůůůůůů, Péťa je na blogspotu! No páni, úžasně to tu prokouklo, jednoduchý čistý design! Tleskám, Peťo! A hádej, kdo je tvým novým oficiálním pravidelným čtenářem? ;-)
    To koupání v bazánku mi připomnělo moje zlatý "čvachtací" časy...kéž by to šlo vrátit ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  9. U nás si děti léto také užívají. Na zahradě mají trampolínu, bazén, pískoviště, houpačky, takže všechno, co potřebují. Hlavně, že tam máme bazén. Koupou se, i když není takové horko, ale alespoň budou otužilé :-) . Já do bazénu vlezu jen, když je velké horko a voda v něm má minimálně 28 stupňů :-D . Jinak si doma radši zapnu klimatizaci , kterou jsme si objednali ze Vzdušínu a chladím se doma :-) .

    OdpovědětVymazat