pondělí 23. července 2012

Kalendář na příští dva týdny

Ahoj všichni, přeji příjemný (u nás krásně opět krásně letní) podvečer!
Dnes je pondělí a opět uběhly další dva týdny, takže jsme otáčeli stránku ve stolním kalendáři. Další fotka v něm je - jak jinak - letní a je na ní koupající se Lukášek z loňského léta...

Tento bazének aktuálně  využíváme stále, ale ne na zahradě na vodu, ale v pokojíčku jsou v něm balonky. Je takový správně veselý, vzadu to, co kouká nahoru, je žirafí krk a pak končí hlavou a Fífovi se děsně líbí:-).

Jinak všem moc děkuji za krásné komentáře, které nám necháváte a omlouvám se, že na ně moc nereaguji, ale většinou jsem ráda, že stihnu přidat nový příspěvek a raději zaskočit k vám na návštěvu na vaše blogy kouknout, co je nového u vás...
Taky začínám zvažovat a vybírat, co u nás komu přinese Ježíšek (já vím, léto v plném proudu a já řeším vánoce:-D), ale tím, že je nás docela hodně, tak ráda odjakživa kupovávám dárky už od prázdnin, pak se ty výdaje tak pěkně rozvrství a navíc, když mě něco zaujme, tak mám aspoň pak před vánoci o starost míň:-). I pro kluky musím navymýšlet dárky nejen od nás, ale pomoci s výběrem i babičkám a dědečkům, tak potřebuji větší seznamy:-D, takže teď tak různě surfuju po netu a vymýšlím, co by se komu tak hodilo...Tohle chystání a přípravy mám moc ráda, baví mě nad tím přemýšlet a vymýšlet...a ještě raději pak mám to, že v prosinci už mívám většinou tu hlavní část pořešenou a můžu si víc užívat klidný advent a těšení se na Ježíška:-).
Tak a dost povídání, Fífa mi už spinká, Lukášek je s tátou na procházce u dědečka, tak jdu rychle nakouknout na novinky u vás, než dorazí a půjdu chystat večeři, zbytek doprohlížím pak večer pěkně v klidu:-)
Tak příjemný večer a díky za vaše návštěvy u nás:-)

5 komentářů:

  1. Překvapila jsi mě Péťo, že už takle brzo myslíš na Vánoce. Každý rok si říkám, že začnu ty dárky vymýšlet a nakupovat aspoň o něco dřív, než abych pak vyšilovala na poslední chvíli, ale zatím se mi to nikdy nepovedlo a je fakt, že to včasné nakupování je přívětivější i na ty měsíční výdaje. A je pravda, že kdybych měla toto už doma pod střechou, mohla bych se vklidu věnovat další předvánoční přípravě. ;-) Tedy to jsem netušila, že si budu v polovině léta, povídat o Vánocích. :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Kalendář je opět pěkný, letní. Ani se nedivím, že už řešíš Vánoce. Dřív jsem to dělala taky tak a někdy se mi stalo, že jsem dárek v létě koupila, uložila a potom nemohla najít. Teď už jsou vnuci téměř dospělí, tak kupuju jen nějakou drobnost a přidám finanční hotovost. A s ostatními to dělám podobně, výjimkou je samozřejmě manžel, tomu dárky pečlivě vybírám, ale je to čím dál tím těžší.

    OdpovědětVymazat
  3. Naše babi , vymýšlela dárky ještě dřív.
    Ještě nabyly na Štědrý den rozdané dárky a ona už přemýšlela , co k příštím Vánocům , co kdyby tady už příští Vánoce nebyla . Takhle " umírala " asi 20 let . Nakonec umřela začátkem prosince a mezi jejími věcmi jsme našli pro každého z rodiny dárek , zabalený ve vánočním papíře .
    Každý rok si říkám , že začnu vánoční dárky řešit dřív , nejpozději od září , ale každý je s vyplazeným jazykem sháním jako obvykle na poslední chvíli .
    A co Fífa , ještě tě budí tak šíleně brzy ?

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Petí! Kalendář je zase nádherný. :-)
    Ani se nedivím, že je bazének tak hojně využívaný. :-) Naše holky dostaly od svého táty (mého bratra) bazén, loni měly takový menší, tak letos už musel přeci povyrůst! :-D Však tam teď dovádějí. :-) Týnka má dnes svátek, tak jí udělali i malou hostinu, ale je to ryze jen rodinná oslava, tak jsme jí gratulovali po telefonu. :-)
    Petí, já také nejraději kupuji dárky už teď! Dokonce pro mladšího brášku už jeden mám doma (a vím, že on pro mě má také už jeden schovaný, ale pšššššt!!! :-D ) a další dva mám objednané!!!! :-) Já si myslím, že na tom není nic špatného, přesně jak píšeš, aspoň se to tak krásně rozvrství. :-) A člověk pak není zaskočen, že na nějaký dárek zapomněl. Také jsme velká rodina a do toho nakupuji i pro kamarádky a jejich dítka a že se my kamarádky pěkně rozrůstají! :-) V říjnu bude rodit další! Ale už se na miminko všichni moc těšíme. :-) Je to u ní takové vymodlené. Nějak odcházím od tématu - jo to jsem celá já. :-)

    Tak se mějte krásně a jak vlastně opadla včerejší procházka Lukáška s taťkou? Určitě byla super. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, to si říkám každý rok, že začnu s nakupováním dárků dřív. A nějak to pokaždé nedodržím. Tak ať dobře promyslíš a vybereš. Krásné sluníčkové dny ... Věra

    OdpovědětVymazat