neděle 8. července 2012

Kalendář na příští dva týdny

Ahoj všichni! Máme tu neděli a zítra začíná nový pracovní týden, budeme opět otáčet stránku z našeho kalendáře...proto i vám přináším stránku na dalších 14 dnů ze stolního kalendáře...

Stránka je v posledních dnech více než aktuální, horka nás stále trápí a tak si bazénu užíváme proti loňskému roku nesrovnatelně více a vydatněji:-). Nezbývá než si přát, aby následujících 14 dnů bylo stále letních, ačkoli ty teploty by mohly být o fousek nižší, tropů už jsme si užili až až...a doufám, že se vám všem úspěšně vyhýbají ty živelné katastrofy, které ukazují ve zprávách - u nás to zatím vychází dobře, občas bouřka a liják zalijí, ale kroupy a vichřice nás (naštěstí) míjí. Tak krásné letní dny všem!

2 komentáře:

  1. Tak to u nás kroupy a mírná vichřice byli,naštěstí kytičky přežily...Zítra už by to horko mělo trošku polevit!I tobě krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  2. Petí, kalendář je opět parádní. :-) Mě se prostě líbí, jak si je dozdobuješ. :-)
    U nás padaly kroupy, ale byly celkem malé, i když v areálu, kde pracuje taťka a bráška, tak tam padaly o velikosti pingpongových míčků! Bouřka jim tam pokácela dva stromy, jeden jim v areálu zničil zděný plot a střechu a druhý přetrhal dráty, ale to už níže, spíše u domků. :-( U nás se nám jinak katastrofy vyhýbají, my hold bydlíme na kopci, takže záplavy nehrozí. Ale těch lidí je mi opravdu moc líto. :-( Moje kamarádka bydlí v oblasti, kde jsou povodně každou chvilku, ale jí se zatím naštěstí pokaždé vyhnuly.

    OdpovědětVymazat