neděle 1. července 2012

Kalendář červenec

Ahoj všichni!
Máme tu 1.červenec, první den prvního prázdninového měsíce a s ním i další list z našeho nástěnného kalendáře:

Mějte krásné letní dny, počasí nám v současnosti opravdu dopřává a víc letní počasí už snad ani nemůže být:-). Doufám, že nejste uvaření teplem a užíváte si prázdninových radostí - i když už se nás třeba prázdniny přímo netýkají, tak mají přeci jen asi navždy tyhle dva měsíce takovou úplně jinou povahu než ostatní měsíce. Užívejme si jich plnými doušky! Nám se to daří velmi dobře, hlavně díky chladnému domečku, kde máme příjemných ca 24stupňů, takže je doma příjemně a bazénu na zahradě, kde se vždy navečer smočíme a osvěžíme:-)

6 komentářů:

  1. Petí těch 24 stupňů vám závidím. My bydlíme úplně nahoře, hned pod půdou a je tu šílené vedro a dusno. Bazén bych opravdu brala. :-)
    Je to šílené, že je UŽ červenec, děti se určitě nemohly prázdnin dočkat, ale bohužel utečou jako voda (co to je dva měsíce, že?). Kalendář je opět krásný a líbí se mi jak je tam Lukášek jakoby za oknem. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, těch příjemných 24°ti závidím. Na chaloupce jsme měli 16° a večer se nám někdy zdála i zima. Určitě bychom tam vydrželi déle, ale manžel měl nějaké povinosti, takže jsme museli domů a tady si to vedro pěkně užíváme. Kalendář je opět moc hezký.

    OdpovědětVymazat
  3. My máme doma též nádherně a teď navečer se i trošku "ochladilo"
    Peti moc gratuluji k výhře v mé soutěži, mrkni mi na blog a písni mi prosím mail
    morkusova.zuzana@seznam.cz
    Krásný večer Zuzka morkusovic

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda 24°C ani nepíšu kolik máme my, většinu oken máme ve sluneční výhni až do pozdního odpoledne. Peťo moc zdravím a přeji pohodové dny.Fukčarinka

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti, jdu vás tam jen v rychlosti pozdravit. Měla jsem doma dnes Brňáky a v tom vedru 36°C docela náročná návštěva. Uvaření, upečení, zmožaní vedrem. Teď to vypadá, že snad v noci trochu sprchne. Jen ať nejsou zase nějaké velké hrůzy. Ale jinak se nedá pomalu ani dýchat.
    Tak se mějte krásně v Pucíkově a užívejte si léta. Zdravím všechny Pucíky!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peťo, teda to to letí!! Opět krásný lístek z kalendáře! Užívejte si krásného počasí!!!

    OdpovědětVymazat