neděle 24. června 2012

Napouštění bazénu a dnes na zahradě:-)

Letošního napouštění bazénu se s Lukáškem nadšeně zúčastnila i kamarádka Natálka, protože u nás zrovna byla na návštěvě. Obě děti bylo takřka nemožné udržet mimo bazén, takže se cachtali rovnou v té studené napouštěné vodě:-)



 Fífu to taky zaujalo a tak místo spaní se neustále v kočárku točil na břicho a pozoroval ty vodníky:-)

 V bazénu zůstával převážně Lukáš, Natálka pak dala přednost houpačce a trampolíně:-)
 A tohle už je ze dneška, Fífa se povaloval přímo na trávě a moc se mu to líbilo:-)


 Lukášek už se nedal udržet dál od bazénu, prosadil si opět svou nafukovací vestu a už byl připraven naskočit do studené vody...
 Na kravinky a ksichtíky ho opravdu užije:-)







 Tohle je v současnosti můj oblíbený kout zahrady, moc pěkně to tu kvete a hýří barvami:-)


 Lukášek měl za úkol vylovit z bazénu penízky, který si pak mohl dát do kasičky (resp. podělit se o ně s Fífou a naházet do obou pokladniček).
 Sám si netroufal, tak jsem musela do vody i já - neplánovaně, takže oblečená...voda byla fakt ještě studená, divím se, že v ní Lukáš tak dlouho vydržel...


 A tady už se klepe venku z vody na sluníčku při zahřívání:-)

17 komentářů:

  1. Péťo, paráda! Nemusíte nikam cestovat za koupáním, máte vodu hned u domu a až ji sluníčko prohřeje, nebude to mít chybu. ;-) Filípek už se pěkně vzpírá na ručičky, nebude to dlouho trvat a poleze po čtyřech. Je to šikulka. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško - to je ideální, vyběhneme ze dveří a máme bazén přímo před nosem...a v naprostým soukromí:-), Fífa poleze asi už brzy, pěkně už péruje, ale zatím mu to ujíždí a couvá:-D

      Vymazat
  2. Tak tedy Peťo, tohle je léto jak se patří. Taky jsme měli tenhle nafukovací bazén a holky se v něm taky pořádně vyřádily, tak létu zdar :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasti, tenhle bazén je s těmi malými dětmi naprosto ideální

      Vymazat
  3. Tak to vám závidím,my jedeme v týdnu bazén teprve kupovat,pak to u nás bude vypadat stejně:-)))Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, my už ho máme snad pátý rok a pořád drží:-). Jen teda už letos asi naposledy, příští rok asi obnovíme, už je takový "špinavý" (např. na těch "svárech" zvenku), ale zatím pořád funkční, takže super:-)

      Vymazat
  4. Ahoj Peti, jak vidím stěhování proběhlo OK a už se i koupete, super!
    Přeju hezké dny plné letních radovánek!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, já prvně měla blog založený tady, ale tehdy bylo ještě vše jen v aj a pro mě - blogů v té době víceméně neznalou:-) - takové nesrozumitelné, nepřehledné, tak jsem prchla na blog.cz jako na českou alternativu, ale teď v poslední době tak zlobí (teda už dlouhodoběji, ale mě právě včera přetekly nervy při nahrávání fotek:-D), tak jsem zpět tu a doufám, že už tu zůstanu:-). Heli, i tobě krásné letní dny a pěkný start do nového týdne;-)

      Vymazat
  5. Jejda, Peti, já mám čtyři dny absenci a ty se mi hned přestěhuješ. To je novinka. Tak ať se ti na novém blogu dobře bydlí a já si dovolím zase přijít na návštěvu. Jooo???

    OdpovědětVymazat
  6. Kravinky a ksichtíky, to znám, ony ty děti jsou asi všechny stejné :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Krasne ti kvete zahrada ,Lukasek si v bazenu uziva a rekla bych ze kdyby Filipek mohl tak tam bude snim.

    OdpovědětVymazat
  8. Petí, mohu se k vám přidat a rovnou skočit do bazénu? :-D
    Nádherné fotky a u monitoru tu drkotám zuby společně s Lukáškem. :-D
    Jo a tvůj nejoblíbenější koutek je opravdu parádní. Tam to také musí překrásně vonět. ;-) Filípek je úžasný a jak už je pěkně na čtyřech. Povím ti, že to pěkně letí. Za chvilku bude Lukáška po té zahradě honit. ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti,vidím, že si léto užíváte dokonale. Moc krásné fotečky, kluci jsou parádní. Tvůj nejoblíbenější koutek je krásný. Přeji, ať se Ti na novém blogu daří.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky Peti,vy si teda léto doslova užíváte,tak jak má být.Lukášek je šikulka,že mu nevadí studená voda,klepu se s ním,ale on je v dece.Filípek bude již za rok taky řádit v bazénku,ale bráška ho vše naučí- super i koutek zahrádky.Peti,ať se ti daří na novém blogu,ještě jednou bude u mě kiks a jsem za tebou.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, Lukášek si letos bazén určitě užije a příští rok, už bude mít vodníky 2!!

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Péťo, tak jsem se přišla k tobě podívat. Odkazy nám nechané v oblíbených oba. Také jsem někdy nažhavená při vkládání fotek. Přeji ti hodně zdaru na staronových stránkách. Kluci jsou, jako vždy kouzelní. Máme také takový bazén (větší) a je super, máme ho už několik let a vnoučci se v něm vyřádí.

    OdpovědětVymazat
  13. Petruško, nádhené fotečky z vaší krásné zahrádky. Kluci vypadají moc spokojeně. Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat