pátek 1. února 2013

Plněný přírodní kuřecí řízek

 Ahoj všichni! Dnes tu mám pro změnu receptík na dobrý oběd:-). U řezníka jsem koupila kuře, stehna jsme měli jeden den pečená, prsa jsem vykostila a filety použila následným způsobem...

 Maso jsem prořízla a vytvořila kapsu. Tu jsem naplnila kouskem pórku zabaleným v sýru a šunce. Maso jsem osolila, maličko opepřila a na pánvi opekla. Poté jsem přendala do pekáčku, podlila smetanou ke šlehání a dala dopéct do trouby. Smetana vytvořila výbornou hmotu na mase a šťávu. Tu jsem dochutila ještě trochou plnotučné hořčice. Podávali jsme s doma připravenými hranolkami z čerstvých brambor. Dobrou chuť
  


6 komentářů:

  1. Ahoj Peťo, díky za inspiraci na víkendový oběd!

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam! :) (Ale ty hranolky vypadají možná ještě lépe než ten řízek...:D)

    OdpovědětVymazat
  3. Petruško, vypadá to báječně, píši si.
    Krásný víkend Iva

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Petí!
    My jsme dnes také měli kuře a také s hranolky, ale na žampionech (já tedy bez nich). :-)
    Recept vypadá skvěle. Určitě vyzkoušíme. :-)
    Přeji krásný den. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, u vás se dobře jí! Kuřátko, koláčky, mňam!
    Hezkou sobotu přeji, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Mohu přijít? Nezbyl kousek? :-)

    OdpovědětVymazat