Maso jsem prořízla a vytvořila kapsu. Tu jsem naplnila kouskem pórku zabaleným v sýru a šunce. Maso jsem osolila, maličko opepřila a na pánvi opekla. Poté jsem přendala do pekáčku, podlila smetanou ke šlehání a dala dopéct do trouby. Smetana vytvořila výbornou hmotu na mase a šťávu. Tu jsem dochutila ještě trochou plnotučné hořčice. Podávali jsme s doma připravenými hranolkami z čerstvých brambor. Dobrou chuť
pátek 1. února 2013
Plněný přírodní kuřecí řízek
Maso jsem prořízla a vytvořila kapsu. Tu jsem naplnila kouskem pórku zabaleným v sýru a šunce. Maso jsem osolila, maličko opepřila a na pánvi opekla. Poté jsem přendala do pekáčku, podlila smetanou ke šlehání a dala dopéct do trouby. Smetana vytvořila výbornou hmotu na mase a šťávu. Tu jsem dochutila ještě trochou plnotučné hořčice. Podávali jsme s doma připravenými hranolkami z čerstvých brambor. Dobrou chuť
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Ahoj Peťo, díky za inspiraci na víkendový oběd!
OdpovědětVymazatMňam! :) (Ale ty hranolky vypadají možná ještě lépe než ten řízek...:D)
OdpovědětVymazatPetruško, vypadá to báječně, píši si.
OdpovědětVymazatKrásný víkend Iva
Ahoj Petí!
OdpovědětVymazatMy jsme dnes také měli kuře a také s hranolky, ale na žampionech (já tedy bez nich). :-)
Recept vypadá skvěle. Určitě vyzkoušíme. :-)
Přeji krásný den. :-)
Peti, u vás se dobře jí! Kuřátko, koláčky, mňam!
OdpovědětVymazatHezkou sobotu přeji, Helena
Mohu přijít? Nezbyl kousek? :-)
OdpovědětVymazat