pondělí 31. prosince 2012

Poslední stolní kalendář tohoto roku:-)

Ahoj všichni...v té předvánoční a vánoční smršti jsem úplně zapomněla na poslední stránku našeho stolního kalendáře, na kterou v kuchyni už týden koukám...a protože vás o ni rozhodně nemůžu připravit, tak ji přináším s týdenním zpožděním:-).
Příští rok tenhle stolní kalendář nejspíš mít nebudeme, ještě jsem ho nestihla vyrobit a už se do něj nejspíš ani pouštět nebudu (no uvidíme, nikdy neříkej nikdy:-), leden je takový poklidný měsíc, tak by se to třeba ještě stihlo:-))...ale každopádně prozatím aspoň ta současná stránka...s rozesmátým Lukáškem ve vánočním:-)
Já vám všem pro dnešek přeji, ať si pěkně užijete ten poslední letošní den a půlnocí úspěšně vstoupíte do nového roku, který, ač s třináctkou na konci, snad bude šťastný, úspěšný a minimálně stejně dobrý, nebo ještě lépe lepší:-) jako ten zkomírající letošní:-). My se dnes jedeme koukat na ohňostroje do Brna:-). Tak ahojte v novém roce!!!

10 komentářů:

  1. Peťko také jsme měli Vánoce maratonského tipu :-)Též si užijte krásný poslední den roku 2012 a přeji vám, aby jste se v roce 2013 měli jen krásně a dobře :-) papapapa

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný nový rok Petruško,hlavně hodně lásky a zdravíčka!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti,
    přeji Vám v Pucíkově krásný Nový rok a hlavně hodně zdravíčka.

    OdpovědětVymazat
  4. Petí,
    Lukášek je na kalendáři krásně vysmátý. :-)
    I já vám přeji, aby jste si ten dnešní den perfektně užili a aby se vám ohňostroj líbil. A v tom Novém roce se zase budu těšit na chvilky, které ráda u tebe trávím. :-)
    Ahoooooj!!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Peti krásný a šťastný rok nový i tobě a celé rodince ... Věra

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, přeji Tobě a celé Tvé rodině do nového roku 2013 hodně štěstí a hlavně zdraví. ♥ :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Užijte si Péťo, krásný silvestrovský večer a v novém roce 2013 přeji tobě a celé tvé rodince hodně zdraví, štestí a radosti.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peťo, také se připojuji a přeji vám všem šťastný nový rok!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Peťo, teprve dneska jsem se dostala k pročtení článečků z vašich Vánoc a musím říct, že jste si je tedy užili parádně. Všechno jsi měla nádherně nachystané a nazdobené a já ti přeji ať ti elán a dobrá nálada vydrží i v tom letošním roce a tobě i celé tvé rodince hlavně hodně zdraví přeje Vlasta.

    OdpovědětVymazat
  10. Petruško, do nového roku tobě a celé tvé rodině přeji hodně zdraví, štěstí a LÁSKU. Krásný celý rok 2013 Rija

    OdpovědětVymazat